Ge­bak­ken vis in ker­rie­saus


Ingrediënten

4 personen
275 g notenrijst
500 g broccoli
400 g kabeljauwfilet (diepvries ontdooid)
4 el zonnebloemolie
450 g pompoenstukjes (diepvries)
295 ml Surinaamse kerriesaus
1 limoen

Bereiden
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in plakjes.
Snijd de kabeljauw in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan met antiaanbaklaag. Bak de kabeljauw 3 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen toe en bak 3 min. mee. Voeg de saus toe en warm nog 3 min. door.
Kook ondertussen de broccoli beetgaar in 5 min. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Breng de saus op smaak met het limoenrasp en -sap. Serveer de kabeljauw in kerriesaus met de rijst en broccoli.

Serveertip:
Lekker met 4 el gebakken uitjes.

Reacties

      Schrijf een reactie


      Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

      Register New Account
      Wachtwoord opnieuw instellen