Amazon Prime Video komt eindelijk met mogelijkheid tot meerdere profielen!


Een bekende kritiek op Amazon Prime Video is het feit dat er geen mogelijkheid is om meerdere gebruikersprofielen aan te maken, maar vanaf vandaag is deze functie ook bij Prime aanwezig.

Amazon gaat vanaf vandaag wereldwijd werken aan het lanceren van meerdere profielen voor de gebruikers van Prime. Het wordt binnenkort mogelijk om nog vijf extra profielen toe te voegen aan een account.

Het is al een langere tijd een ergernis van Amazon-gebruikers dat er niet meerdere profielen aan een account toegevoegd kunnen worden, een mogelijkheid die Netflix wel biedt. Na experimenten in India en meerdere landen in Afrika is het nu de bedoeling dat er wereldwijd meerdere profielen beschikbaar komen.

Lees ook: Amazon Prime Video bracht ons heel wat topseries

Kinderprofiel
Waarom Amazon niet eerder met deze mogelijkheid kwam blijft een raadsel. Vanaf heden is de functie ook beschikbaar in Nederland. Het is nu dus al mogelijk om meerdere profielen toe te voegen.

Ook komt er de mogelijkheid tot een kinderprofiel, waarbij er alleen geschikte programma’s voor kinderen beschikbaar wordt. Na de lancering van de nieuwe functie wordt het mogelijk om de profielen te beheren via de verschillende apps en de site van Amazon Prime.Lees verder op:
https://www.serietotaal.nl/nieuws/12043/amazon-prime-video-komt-eindelijk-met-mogelijkheid-tot-meerdere-profielen

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen