3 redenen om u eigen .CO te registeren


3 redenen om u eigen .CO te registeren

Regelmatig worden er nieuwe domein extenties (TLD) gelanceerd. Zo is recent .CM en vanaf heden ook de .CO (Colombia) beschikbaar geworden.

Nesh Media geeft u daarom 3 reden om de gok te wagen met u eigen .CO domein.

1, De .CO wordt gezien als; “COmmerce.”, “COrporate.” en “COmpany“ Omdat veel generieke domeinen voor de .COM en .NL al vergeven zijn. Is het met de .CO (voor de snelle webmaster) mogelijk een generiek domein als actie.co te registeren.


2. De .CO is daarnaast ook uiterst geschikt als Typo voor de .COM. Van de nieuwe domein extenties:
.CO
.CM
.OM

is de .CO verruit de meest populaire .com Typo.

3. Daarnaast biedt de .CO extentie u de mogelijkheid om uw concurrenten te verleiden om uw merknaam te registeren in een andere extentie. Het is niet ongebruikelijk dat webmasters populaire zoektermen/domeinen in andere domein extenties registeren, om snel geld te verdienen. Door het domein zelf te registeren, hebben zij hiertoe geen kans.

Let op: De .CO extentie kan u zeker voordelen bieden, maar is in de prakijk niets meer dan het landendomein van Colombia. Hoe zoekmachines de .CO zullen ranken, is een vraag waar niemand een pasklaar antwoord op heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de grote ‘winnaars’ de hostingbedrijven zijn. De .CO is beschikbaar vanaf USD 23.00 bij de populaire registrar www.namecheap.com.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen