WHO: nu geen varianten die werking vaccins significant verminderen • The Streamers stoppen


De band The Streamers stopt ermee. Komende zaterdag geeft het collectief van 18 Nederlandse artiesten een afscheidsconcert vanuit De Kuip in Rotterdam.

The Streamers kwamen bij elkaar vanwege de coronacrisis, met als doel “Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdownperiode”, zo meldt de groep in een verklaring. Het eerste optreden trok 1,2 miljoen kijkers, op Koningsdag keken volgens het collectief 2,5 miljoen mensen naar optredens van onder meer Guus Meeuwis, VanVelzen, Maan, Armin van Buuren en Paul de Leeuw.

“De band gaat tegen alle gewoontes in niet uit elkaar omdat er ruzie is”, zo meldt de persverklaring. “Ze willen stoppen op het hoogtepunt en kijken uit naar optredens voor publiek. De laatste show zal opnieuw te volgen zijn via een gratis livestream.” Daarvoor moeten mensen wel kaartjes reserveren, via de website van The Streamers.

Guus Meeuwis, die samen met rapper Kraantje Pappie oprichter van de band is: “The Streamers hebben in de eerste maanden van dit jaar heel veel mensen blij gemaakt. Daar was het ons om te doen”, zegt hij. “Nu de zon weer gaat schijnen, de terrassen open mogen en wij weer voorzichtig nadenken over optredens met publiek voelt het goed om het ‘bandboek’ te sluiten. Dankzij het massale enthousiasme was deze tour magisch en onvergetelijk. Komende zaterdag knallen we nog één keer de huiskamers in en we hopen daarna weer snel iedereen voor ons eigen podium te zien.”

Op Koningsdag traden The Streamers op vanaf Paleis Noordeinde. Ook de prinsessen kwamen even kijken:Lees verder op:
https://nos.nl/l/2382071

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen