Wan Pipel Wan Sorgu


Agis is graag dichtbij en helpt u graag bewust met uw gezondheid om te gaan. We werken daarom samen met Nederlandse en Surinaamse organisaties om de zorg voor u te verbeteren. In Nederland én in Suriname. Maar we doen meer!

Diabetes
Met suiker kunt u goed leven, maar diabetes brengt veel ongemakken met zich mee waar veel Surinamers last van hebben. Regelmatige controles zijn noodzakelijk. Agis zorgt voor die vakkundige medische zorg. We regelen bijvoorbeeld praktijkondersteuners bij uw eigen huisarts. Dus u hoeft niet meer voor elke controle, voor elke vraag naar het ziekenhuis.
Zorg in Suriname.
Agis zet zich in om zorg te verbeteren. In Nederland en ook in Suriname, voor u én uw familie. Agis werkt nauw samen met verschillende zorgverleners in Suriname. Zo bent u ook tijdens uw vakantie in Suriname verzekerd van de goede zorg. Agis biedt u zelfs de mogelijkheid AWBZ-zorg te ontvangen in Suriname. Agis is bovendien onlangs gestart met een vooronderzoek voor het opzetten van een eigen Servicecentrum in Suriname.
Preventie
De Amsterdamse GGD en het Centrum voor Infectieziekten concludeerde onlangs dat de prevalentie voor Chlamydia en HIV onder jonge Surinaamse vrouwen in Nederland 10x hoger ligt dan het gemiddelde. Agis ontwikkelt en implementeert daarom – samen met Nederlandse zorginstellingen –preventieprogramma’s voor infectieziekten, zowel in Suriname als in Nederland.
Prima vergoedingen
Vanuit onze uitgebreide aanvullende verzekeringen bieden we ruime vergoedingen voor spoedeisende hulp in Suriname, vaccinaties en beweegprogramma’s. Maar ook voor alternatieve geneeswijzen, brillen en kraamzorg hebben we ruime vergoedingen.
Gratis shirt!
Kiezen voor Agis is kiezen voor de beste zorg. Maar dat is niet alles. Nieuwe leden ontvangen namelijk een gratis T-shirt. Nog geen agislid? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Reacties
 1. Reply
  Aryan2007
  december 9, 2007 om 4:32 am

  Die
  banners van F*** Agis komen me de strot uit! Agis vervult een plaats welke de PvdA lang voor Hindoestanen heeft vervuld. Gelukkig hebben onze mensen de PvdA door, en mag Agis haar ALGEMENE VOORWAARDEN binnenkort eens waarmaken…

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen