Stop Piraterij. Help Bollywood


Alle film liefhebbers hebben wel eens problemen met gekopieerde DVD.´s, maar alle liefhebbers van de Indiase film hebben daar net wat meer last van dan de gemiddelde filmfan. Met een piraterij percentage van bijna 90% per jaar in Azië, is het bijna onmogelijk om originele Bollywood DVD.´s te kopen van de artiesten die je zo leuk vindt of gewoon een film die je heel erg goed vond of als je je DVD collectie met een bepaalde titel aanvullen.

In Nederland zijn we ook niet onbekend met piraterij. Vorig jaar alleen werden er duizenden gekopieerde DVD´s onderschept in verschillende grote steden in Nederland. Maar er zijn nog steeds honderden (web) winkels die iedereen originele DVD´s beloven, maar gekopieerde DVD´s verkopen of verhuren.

Je krijgt een film waaruit hele scènes missen met slecht beeld en geluidskwaliteit en soms zelfs maar een halve film. Het zijn de problemen van iedere Bollywood fan. Je kan nooit zeker weten waar je nou eigenlijk echt waar krijgt voor je geld.

Er zijn genoeg webwinkels die beweren dat ze de laatste titels hebben voor betaalbare prijzen, maar zijn het originele DVD´s? Nee. Helpen ze je door wanneer je probeert in contact te komen om ze duidelijk te maken dat ze je op het verkeerde been hebben gezet en jij graag je geld terug wilt of echt waar voor je geld? Nee. Nadat je hebt betaald besta je niet meer voor deze mensen, want het enige dat hun willen is geld maken uit de zak van onschuldige mensen en hiervoor gebruiken ze de goede naam van alle hardwerkende artiesten.

Je kan natuurlijk de DVD´s kopen van de distributeurs zelf, zoals Yash Raj films of Eros Entertainment, maar voor een betaling heb je meestal een creditcard nodig en de verzendkosten zijn niet echt laag omdat de DVD´s meestal nog moeten worden verzonden vanuit London of Mumbai zelf. En omdat de DVD’s eerst moeten overkomen vanuit Mumbai kan het soms ook maanden duren voordat je de film krijgt die je zo graag wilde hebben.

Het makkelijkste is natuurlijk gewoon je Bollywood DVD´s kopen in een winkel in Nederland, zoals je dat ook kan doen met al je andere DVD´s. En in heel Nederland is er maar één plek waarvan je zeker kan zijn van een helpende klantenservice en natuurlijk 100% originele DVD´s, en dat is BollywoodWinkel.nl Met een hele grote databestand van verschillende titels, zoals de nieuwste Om Shanti Om en Heyy Babyy of wat oudere titels zoals, Asoka of Koi…;Mil Gaya. Je kan er ook terecht voor originele Soundtracks of voor muziek DVD´s. Als er andere titels zijn die je graag zou willen hebben, maar je kan ze niet vinden op de website, kan je altijd contact opnemen met de klantenservice en hun helpen je echt graag verder.

BollywoodWinkel.nl wilt graag iedere Bollywood fan verder helpen om zo ook de filmindustrie bekender te maken.  Je kan er zelfs Premium Member worden door al je vrienden en familieleden of je collega´s ook kennis te laten maken met Bollywood. Je krijgt zelfs leuke kleine cadeautjes bij je bestelling, wat het wachten op je DVD´s nog leuker maakt.

Dus vermijd alle piraten en mensen die beweren dat ze je de laatste titels uit Bollywood kunnen bezorgen voor maar 5 euro. www.BollywoodWinkel.nl is het enige adres in heel Nederland waar je originele, dus hele films krijgt. En als u meer vragen heeft staat de klantenservice altijd tot uw beschikking.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen