Schiphol Bollywood Evenement


Afgelopen week was Amsterdam heel even de stad van de Indian Cinema. Schiphol hing vol met vlaggen, pamfletten en posters in het kader van het IIFA weekend. Op 8, 9 en 10 juni werden de artiesten hartelijk ontvangen op de rode loper die speciaal was uitgerold op Schiphol voor de Bollywoodsterren. Fans konden erbij zijn door zich op te geven op de website van schiphol. Het was er dan ook een drukte van jewelste. Honderden fans hielden hun fotocamera en handtekeningenboekje gereed, terwijl zij wachtten op hun idool.

Terwijl iedereen vol spanning stond te wachten, maakten Kirtie Ramdas en Narsingh Balwantsingh het publiek alvast warm. Op grote televisieschermen waren live-beelden van de gate te zien, zodat de fans hun idolen vanaf het scherm konden volgen totdat zij Schiphol Plaza binnenkwamen. Het publiek 3 dagen genieten van optredens van dansgroep Kamal Roshan, muziek van DJ Prako en we konden kijken naar de drumband Punjabi. Verder waren er hapjes aanwezig zoals roti, samosa en bara en waren er diverse souveniertjes te koop.

PubliekDe eerste dag arriveerden the Brand Ambassador Amitabh Bachchan en zijn zoon Abhishek Bachchan op Schiphol. Nadat zij de winnaars van de Meet&Greet te woord hadden gestaan en het publiek de mogelijkheid hadden gegeven om foto’s te maken, verlieten zij Schiphol Plaza weer over de rode loper. Ook Salman Khan, Emran Hashmi, Arshad Warshi en Urmila Matondkar werden verwelkomt door hun fans. Tussendoor verzorgde Maud een spetterend optreden. Verrassend was dat Jorgen Raymann ook even langskwam om zich uit te spreken over het IIFA evenement. Hij is een grote fan van Amitabh Bachchan en hij heeft interesse in Bollywood gekregen sinds hij is getrouwd met zijn Hindoestaanse vrouw. Tante Es is overigens een grote fan van Shahrukh Khan.

Op 9 juni stonden we al vroeg op Schiphol. Het was nog drukker dan de vorige dag en de fans stonden te popelen om een glimp op te vangen van Saif Ali Khan, Zayed Khan en Hrithik Roshan. Berry Damri was ook aanwezig en zong een paar fantastische nummers. Anu Malik en Dia Mirza kwamen het publiek ook even begroeten.

Shahrukh KhanEn dan breekt de dag aan waarop we allemaal hebben gewacht. Vrijdag 10 juni stond Schiphol Plaza bomvol met Shahrukh-fans. IndianFeelings mocht mee naar de gate om Shahrukh te verwelkomen. Nadat de pers was aangekomen bij de gate werd de rode loper uitgerold en moesten we ruim drie kwartier wachten op het vliegtuig. Nadat we allemaal een mooi plekje hadden gevonden zagen we het vliegtuig aankomen. Een paar minuten later, toen de overige passagiers het vliegtuig hadden verlaten, kwamen Shahrukh Khan en Fardeen Khan de pers tegemoet. Shahrukh zag er erg vermoeid uit, maar deed toch z’n best om de media te woord te staan. Hierna vertrokken we weer naar Schiphol Plaza, waar Shahrukh en Fardeen elk moment binnen konden komen. Ondertussen waren Shilpa Shetty, Daler Mehndi en Preity Zinta Schiphol Plaza ook binnengekomen. Het geschreeuw van de fans was te horen over heel Schiphol toen de deuren opengingen en toen Shahrukh in de deuropening verscheen, moest de beveiliging aantal keer ingrijpen om ongelukken te voorkomen. Gelukkig is alles toch goed afgelopen en hebben veel fans van Shahrukh hem in levende lijve kunnen zien!

Het Schiphol Bollywood evenement was een groot succes. Honderden mensen hebben de filmsterren van dichtbij mogen meemaken en daarom mogen we zeker spreken van een geslaagd evenement!

Bekijk de foto’s die zijn genomen op Schiphol (9 juni 2005)

Bekijk de foto’s die zijn genomen op Schiphol (10 juni 2005)

Bekijk de foto’s die zijn genomen op Schiphol (11 juni 2005)

Felisha Kariman

Reacties
 1. Reply
  Gast
  juni 15, 2005 om 2:58 pm
  massuda

  :grin hahah nice pics

 2. Reply
  Gast
  juni 15, 2005 om 3:11 pm
  Goed gedaan!

  Leuk artikeltje!!Ga vooral zo door!!xx..Fattoeman

 3. Reply
  Gast
  juni 15, 2005 om 6:33 pm

  Goed gedaan Felisha!!

 4. Reply
  Gast
  juni 15, 2005 om 7:43 pm

  :upset

 5. Reply
  Gast
  juni 15, 2005 om 8:04 pm

  Hallo Felisha,

  \”een compliment\” en een flinke knuffel van jou Khalla.(Zanaida)

 6. Reply
  aishwaryafan
  juni 17, 2005 om 2:43 pm
  coowl

  Wat coowl zeg!!! jullie zijn super 😉 😉

 7. Reply
  aishwaryafan
  juni 17, 2005 om 2:44 pm
  coowl

  Wat coowl zeg!!! jullie zijn super 😉 😉

 8. Reply
  Gast
  juni 17, 2005 om 3:43 pm
  Goed van IF

  Ik vind dit artikel van IF echt goed!

 9. Reply
  Gast
  juni 17, 2005 om 3:43 pm
  Djilani

  Hoi Pooh,, zoals altijd; goed gedaan! leuke fotows ook!

 10. Reply
  aishwaryafan
  juni 17, 2005 om 4:45 pm
  jah

  IK BEN SMOOR OP SHAHRUKH KHAN!!!!!!!!

 11. Reply
  Gast
  juni 21, 2005 om 11:53 pm
  John fan

  Leuke foto\’s. Komen ze zeker in 2006?
  En John is echt tha bomb! En petje af voor Zayed khan.. Hij is cool! 8)

 12. Reply
  Gast
  juli 28, 2005 om 2:10 pm
  hrithik fan

  jonge niemand is beter dan hrithik hij is egt HOT!!!
  ik wil zijn nieuwe film nu al zien Dhoom 2 the bad guy

 13. Reply
  Gast
  december 13, 2005 om 2:55 pm
  vraagje

  ik zag de vraag hierboven staan van komen ze weer in 2006 is dat zo,

 14. Reply
  Gast
  januari 9, 2006 om 10:36 am
  nigha

  😉 :roll hey gays h r u?

 15. Reply
  Gast
  juni 24, 2006 om 8:18 pm

  shahruk khan the best so fuck the rest

 16. Reply
  Gast
  juli 31, 2006 om 5:02 pm

  ik weet niet wat mensen zo leuk vinden aan shahruk khan maar ik vindt hem niks 🙂

 17. Reply
  Gast
  juli 31, 2006 om 5:10 pm

  ehh ik ben een hele groote fan van hrithik en hen gek op hem en ik wil zijn nieuwe film zien dhoom 2 🙂 8) (ik heb gehoordt dat hrithik moet zoenen met ash in dhoom 2 ) en dat wil ik niet zien dat kan ik niet aan 🙁 🙁 🙁

 18. Reply
  Gast
  maart 2, 2007 om 7:00 pm
  faraisha

  hai sharuk khan alsl goed met u ik zag u vermooit uit kus faraisha :roll

 19. Reply
  Gast
  maart 2, 2007 om 7:03 pm
  faraisha

  ik vind sahruk leuk hij is erg knap waarom julie niet ik vind van wel hoor maar jah ze hebben gooie actriese weet je maar jah bij julie snap ik ook niet maar een vijne weekend en tot maandag kus faraisha
  😡 :cry :cry 🙁

 20. Reply
  Gast
  maart 2, 2007 om 7:05 pm
  faraisha

  sahruk sahruk me moeder vind u leuk heel hell heeel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll eergggggggggggg moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roll 🙂 :eek

 21. Reply
  Gast
  maart 26, 2007 om 5:33 pm
  zaki

  samet is gay :grin

 22. Reply
  deepika
  december 21, 2007 om 1:36 pm

  wow [quote][/quote] ;D 😀 wow[url][/url][img][/img][img][/img][s][/s][u][/u]

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen