OAM deel 6: Een nieuwe komische aflevering!


Stel je niet voor: een hond die aan de voorkant van de nieuwe Lancia Thesis in een stoel zit.
Stel je ook niet voor: Anima en haar cameraploeg (OOHH!!!)
Ach… stel je maar nix voor. Sab koi ke namashkaar, salaam, hola, alooha, hallo, bonjour, ?????, ?????, hi (prepay nu nog voordeliger).

Welkom bij Omroep Anima Meel , een meel speciaal voor mensen met een – gezicht in Nederland.

Vandaag gaan we het hebben over jou. > Zie nu jezelf voorbijkomen<

Hmmm….Probeer toch maar eens voor te stellen: jezelf in de vrachtwagen van je buurvrouw naar buiten starend, genietend van de dorre woestijn, waar je af en toe een Animama hoort schreeuwen: AATTAACKK!! En dat er dan 40 rovers op een zielig, mager, half verhongert, scharminkelig blank mannetje – met poging tot koffiedoek op hoofd zetten tegen de zon- afstormen, hem zijn hele bezit in beslag nemen (kruik zonder water – inclusief zand, 2 witte kledingsstukken en een koffiedoek) en vervolgens een Alibaba in beeld komt en vol trots de Animama omhelst en zegt: “Animama vrouw van Alibaba”. Dan plotseling begint de muziek, de omgeving verandert in Zwitserland en Animama en Alibaba dansen op “Haan maine bhi pyaar kia hai” en de 40 rovers als achtergronddansers.

Nu komen we weer terug op jou. Ik weet jou geheim . Hoe ik dat weet? …Na jarenlange spionagetrainingen en in series spelen als “Agent Niem”, “Commissaris Niem”, “Niemies Acadamy” en “Anima Powers” weet ik wel hoe ik achter de geheimen van mensen moet komen en anders… . Yeah baby..shakalakadelic! Maar je bent niet blij met je geheim. (en ja dat bepaal ik voor jou, anders…. ) Je mag het namelijk aan niemand anders vertellen. Ik zal je zeggen, vergelijk het met de graftombes en piramides en schatten die erin verborgen zijn. Ooit wordt het toch ontdekt. En als dat gebeurd wordt je helemaal leeggeroofd en blijf je met niets, behalve jezelf in een stuk wc-papier gewikkeld, over. Kans is overigens dan wel groot dat je in de spectaculaire special-effect film “the mummy returns from returning” mag gaan spelen, mits je jezelf in 100000000007 mini scarabeetjes kan veranderen. Dus wat ik wil zeggen is: Deel je geheimen met iemand of deel ze niet (en maak kans om wereldberoemd te worden).

Zoals jullie merken ben ik maar alleen vandaag. Mr.HaaiiRoshan is naar de filmpremière van “suddanly Susan” gegaan en ik heb jullie gezegd me niet voor te stellen met mijn cameraploeg.

Ik voel me net platvoet of nee…stapvoet. Heb enorme trek in een blaadje. Een tekenblaadje. Oow Mensen!! Het is al 17.00 uur!! Dat betekent dat de winkels in Plumeaus opengaan!!! Alle meiden: SHOPPEN!! (kijk ze allemaal die schoenenwinkel ingaan). Zo. Ben ik ook vanaf. Heey guys, where are you?? (een van mijn verleidelijke knipogen).

Ik zie die palmbomen vliegen en ze bombarderen de tropische gebieden op aarde met hun kokosnoten. Ja, het zijn allemaal concurrenten van elkaar. (Kan Bush nog eens wat van leren).Die ene palmboom komt uit Kreta, die ene andere daaroo met zonnebril uit Sicilië, die met die Saron uit Balie en die waarop “Holland Palmie” staat uit Benidorm. En daar zie ik Palm Airways, bekend om zijn enkele vluchten. Palm Airways huurt namelijk voor elke vlucht een nieuwe Palomtuig. Het is namelijk een rage onder de palmbomen om naar de niet-tropische gebieden op vakantie te gaan. Plekken op de wereld waar ze nooit zijn geweest. Gek genoeg komen ze nooit terug en krijgen de fapalmiliebomen een condolosnoot gestuurd met het overlijdensbericht erin. Apart wereldje hoor, die palmen. Gelukkig is de kokosolie wel goed in mijn haar. Als ik ga trouwen ga ik mehindi op mijn handpalmen zetten.

Mensen, dit was OAM. Ik hoop dat u heeft gecocosnoten. Zo niet, raad ik u een vlucht met Palm Airways aan op mijn kosten of…. .

Wordt dan lid van AOM-Bamie-pang-pang nu met extra sambal van Ushi! HET blad voor de geschifte mens en de gezonder lacher. Elk kwartaal komt er een boekje uit en het is maar voor 10 Euro! Als u nu lid wordt wordt u ook tevens GRATIS (ja let op hindoestanen!!) lid van de Niemie-is-niet-om-uit-te-houden-club. Dus lach je rot en maak je lever niet kapot!

Namashkaar.

Door: Anima

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled