Nieuwbouwwoningen voor 50+ bewoners van Hindostaanse komaf.


Bij de locatie Beeklaan gaat het om een project van 32 nieuwbouwwoningen (2, 3 en 4 kamers) in de sociale en vrije huursector. De (kale) huurprijzen variëren van .€500,00 tot plm. .€ 800,00. De meeste woningen (27) zitten in de sociale huursector; en slechts 5 in de vrije huursector. De laatste huur heeft betrekking op één van de woningen in de vrije sector. Bij 26 woningen is er een vaste overdekte parkeerplaats die moet worden gehuurd voor .€ 50,00 per maand. In een bijeenkomst willen wij hier graag een korte toelichting op geven. Het gaat bij dit project om volwaardige appartementen met eigen woonkamer, slaapkamer(s), keuken, badkamer en wc. De grootte varieert van 60 m2 tot 106 m2. Deze appartementen zijn uitdrukkelijk bedoeld voor 1 en 2 persoonshuishoudens.

De bewoners moeten 50 jaar of ouder zijn en bij dit project van Hindostaanse afkomst zijn. Het gaat om 50-plussers die zelfstandig en zelfredzaam zijn. Er is geen zorg bij. Dit kan door de toekomstige bewoners worden ingehuurd bij een professionele instelling als dat nodig mocht zijn.

Er is een gemeenschappelijke ruimte in het complex alleen voor deze woongroep. Hier kunnen de bewoners activiteiten uitvoeren, met elkaar praten, koken, gezamenlijk de maaltijd gebruiken, vergaderen, bidden en nog een heleboel andere dingen.

Vesta is de verhuurder van deze woningen. De vereniging GDO doet de begeleiding en wijst de bewoners toe bij de eerste verhuur.

Indien mensen interesse hebben kunnen ze het GDO bellen (070-364 19 83) of mailen info@gdo-denhaag.nl en specifiek aangeven dat zij interesse hebben in het project Beeklaan.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen