Musical: Bollywood, maar dan anders!


Wegens de succesvolle première van 15 maart 2008 presenteert Shahana Entertainment trots voor de tweede keer de musical: Bollywood, maar dan anders! ‘Bollywood maar dan anders’ is een veelbelovende musical van Nederlandse bodem die op 31 oktober zal plaatsvinden in het Lucent Danstheater te Den Haag. Deze zoete, maar heerlijke musical laat op een kleurrijke, hedendaagse manier de schoonheid, pracht en praal van Bollywood en de Indiase geschiedenis zien.

De musical is een tijdreis door de geschiedenis van de Bollywood filmindustrie. Het verhaal wordt ondersteund door zang, dans, drama en live muziek.

Het doel van Shahana Entertainment is om jong talent afkomstig uit de Randstad de kans te bieden zichzelf te profileren op het podium. Hiernaast tracht de stichting via dit initiatief de boodschap van saamhorigheid uit te dragen aan breed publiek in heel Randstad.

Bollywood is een verzamelnaam voor verschillende culturen, dit is tevens terug te zien in de musical. Invloeden uit o.a. de Arabische mystiek, de Latijnse sensualiteit worden op fraaie manier gecombineerd met Bollywood. Op deze manier wordt Bollywood op een unieke wijze tot uiting gebracht. Naast de hoge technische gehalte van de zang, dans en live muziek verwijst het stuk naar grote levensthema’s en heeft het een diepe emotionele en hilarische lading.

Een tijdreis van oud naar modern, richting de postmoderne tijd. Ervaar het mystieke India als nooit tevoren in een wervelende show! Ga mee naar het verleden, het heden en de toekomst en laat u verrassen!

De voorstelling is toegankelijk voor iedereen, het publiek wordt verzekerd van het genot onder Oosterse sferen in combinatie met aspecten uit verschillende culturen.

Kijk op de website www.shahana.nl voor meer informatie over de musical, prijsvragen, kaartverkoop, fotomateriaal en meer!

Reacties
 1. Reply
  ran1
  oktober 1, 2008 om 7:05 pm

  Sjowsjow dat is leuk 😀

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen