Miss India Holland verkiezing 2009: Verassend en geheel vernieuwd!


Met trots en enthousiasme kondigt Stichting Indian Culture Society (Stg. ICS) de Miss India Holland 2009 verkiezing aan. Het evenement zal dit jaar in een geheel nieuw jasje worden gestoken. Met de lancering van de vernieuwde website www.missindiaholland.net wordt er een verfrissend en geheel nieuw thema gepresenteerd. Geheel in de sfeer van dit thema is er dit jaar besloten om de verkiezing in het prestigieuze World Forum te Den Haag te laten plaatsvinden. De Miss India Holland verkiezing biedt ambitieuze Hindoestaanse dames een platform om zichzelf te presenteren en zich verdienstelijk te maken voor de samenleving. Den Haag profileert zich als wereldstad aan de zee. De stad wordt natuurlijk gevormd door diverse wijken, waaronder de krachtwijk Transvaal. Deze wijk heeft nu al veel te bieden en in de toekomst wordt dit alleen maar meer. Bijvoorbeeld door kwalitatief hoogstaande evenementen zoals de Miss India Holland verkiezing naar Transvaal te halen. Op deze manier wil de wijk een bijdrage blijven leveren aan haar multiculturele karakter en zo een representatieve afspiegeling van de samenleving in Den Haag zijn.

De Miss India Holland verkiezing heeft als doel om talentvolle dames die met beide benen in de maatschappij staan een mogelijkheid te bieden zich te presenteren aan een professionele jury die hun kwaliteiten beoordeeld. Miss India Holland is qua inhoud meer dan een schoonheidswedstrijd. De dame die Nederland zal gaan vertegenwoordigen bij de World Wide verkiezing dient zich bewust te zijn van de maatschappij waarin zij leeft en wilt hier een positieve bijdrage aan leveren. Ze dient zelfverzekerd te zijn en geen moeite te hebben met het naar voren treden namens een groep. Het doel is immers om Hindoestaanse talentvolle dames beter zichtbaar te maken in de maatschappij en hun mogelijke bijdrage daaraan te onderstrepen.

Aanmelden voor Miss India Holland 2009 kan nog tot 15 augustus van dit jaar. Vervolgens zal op 30 augustus 2009 de voorselectie plaatsvinden in Den Haag. Na de voorselectie zullen 12 finalisten doorgaan voor de felbegeerde titel van ‘Miss India Holland 2009’. De winnares krijgt de eer om Nederland te vertegenwoordigen op World Wide verkiezing in Zuid Afrika. Daarnaast zal de nieuwe Miss de eervolle en respectabele taak hebben om als ambassadrice van een aantal goede doelen naar buiten te treden.

Herken jij jezelf in het hierboven beschreven profiel en vind je dat het tijd wordt voor verandering? Aarzel dan niet langer en geef je op voor het meest prestigieuze, Indiase round table evenement dat Nederland kent via de vernieuwde website www.missindiaholland.net. Een professioneel en gedreven team van specialisten staat te trappelen om van jou de nieuwe Miss India Holland te maken!

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled