IF Camera is rolling, ready to film…and…ACTION!!


SpecialsNamashkar,
Welkom bij Omroep Anima Meel , een meel speciaal voor mensen met een -gezicht in Nederland.

(Zie nu allemaal mensen met een -gezicht voorbijkomen in beeld: je zus, je broer, je mausi (zus van je moeder), je cavia).

Mijn naam is Anima Niyak Khan Kapoor Rai Malothra Singh en ik woon in het verre onbekende Zuid – Westen van Nederland. Ja, beste mensen, vitamine C-land wel te verstaan.

Deze meel is bedoeld om weer een lach () op de gezichten van mensen te toveren zonder de hulp van een of ander vaag mannetje dat allerlei rare goocheltrucjes moet leren op een vreemde school met pratende hoeden en vliegende bezemstelen. Prijs hiervoor? Niks minder dan jullie ziel… (deze zijn niet binnen 14 dagen terug te ruilen, maar wel een levenslange garantie, gna gna!!).

Ik ben nu in de studio met een gehele cameraploeg, ja deze meel is veel inbeeld- en denkwerk, maar believe me, it works! Because of the herbs in it! (Dan nu dansen op power – muziek and feel the energy!! Yeah baby! You look like Hritik! Ow yeah, ow yeah!). Kehdo na kehdo na, you are my Anima!

Oké, back to basic (instinct). Ow mensen, nee, ga nou niet weg. Het feit dat er basic instinct staat hoeft nog niet te zeggen dat jullie die ook meteen moeten volgen. Blijf nou, kom op, mujhse dosti karoge? Er moet toch niet een vrouw zijn die haar benen over elkaar slaat om jullie aandacht te houden he? Ik weet het goed gemaakt. Speciaal voor jullie (lees: om jullie aandacht erbij te houden zodat jullie niet overgaan tot primaire behoeftes) presenteer ik met grote trots Indian Idiots! (All characters in this movie are not based on real life persons).

Lallu no. 1: Yo mang, wassup? (Toen kwam Mang de Chinees en zei dat het goed met hem ging. Vervolgens ging Mang weer weg). Ik heb laatst een sma gezien weetje, en ze zag er echt omin lekka uit. En dus voor die omin lekkera sma deze song mang…(toen kwam Mang weer en ging tjienie nienie tjieng tjong zingen, wat natuurlijk betekend dat die sma omin lekker is).

Lallu no 2: Klein meisje van 1.66: Jaati hoon mein…. Jury: Jaati hai tu…(na dit optreden is Kajol een mega ster in Bollywood geworden).

Lallu no 3: Ke teri bin nahin jeena! Ke teri bin nahin jeena! (Toen kwam Mang en knalde lallu no 3 voor zijn hoofd). Ke teri bin haan jeena! Ke teri bin haan jeena!

Hallo mensen, Anima Niyak Khan Kapoor Rai Malothra Singh weer. Zelfs op de meel hebben we last van praktijken uit het criminele milieu. Dit programma is onderbroken wegens overmaat aan bloed en olie op de dansvloer. Lallu no 3 viel zo hard op de grond dat men meteen een nieuwe oliebron heeft ontdekt. Ja ja, we zijn nu rijk! Maharaniema speaking…

Waar gaat het tegenwoordig allemaal naar toe he. Sorry seems to be the hardest word (en iedereen in blue meezingen!!). Zelfs Mang zegt geen sorry, nee, Mang moet weer solly zeggen. Of plotseling in beeld springen en SUPLISE roepen. Waar vervolgens allerlei onbekende maffia mensen allerlei spullen komen brengen.

Kwam mijn homie Capone nog tegen. Weet nog in die goede oude tijden dat ik altijd sinterklaas capoontje gooi wat in mijn schoontje zong en dan ook echt een stoere zonnebril + zwart pak kreeg! Noemde mezelf altijd Niem Capone is not alone…and she loves an ice cone! (Vandaar dat ik altijd ijskoontjes als feesthoedje gebruikte, omdat ik dat stukje van het ijsje nooit luste). Nadeel was wel dat als ik over straat liep, met mijn ice cone hoedje op, er altijd allerlei soorten vogels op me af kwamen… heb zelfs gehad dat er een ooievaar er een baby voor liet vallen! Dus nu weet iedereen waarom die bruine kindjes in de straat blanke ouders hebben. Het is niet de schuld van de moeder! (Jammer dat ze gescheiden zijn en de man de villa, het huis, de auto, de meubels en de klutser kreeg. De vrouw mocht de tuin en de caravan en alle andere huizen die ze samen over de wereld gebouwd hadden (Sja, ze heten Gates met hun achternaam).

Oké, beste mensen. Dit is alweer het einde dan AOM. (Ow ow ow, asjeblieft ik had de tissues al klaar liggen). Snuit je maar lekker uit hoor… lucht op, net zoals die olifant die moest niezen op zijn oppas.

Volgende week zijn we er weer met nieuwe meeltjes en speeltjes.

Namashkaar.

Wilt u meer weten over AOM? Wordt dan nu lid*. Elk kwartaal komt er een boekje uit en het is maar voor 10 Euro! Dus lach je rot en maak je lever niet kapot!

*lid worden kan in het echt niet, dit is puur om popie jopie te doen en voor het show element!

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled