Gezocht: Journalist/ Marketing- en PR medewerker


Indian Feelings is een maatschappelijk betrokken mediaorganisatie die zich, geïnspireerd door het Hindoestaanse gedachtegoed, inzet voor de kwaliteit van de samenleving. De website staat garant voor hooggewaardeerde nieuwsberichten over binnen- en buitenland, wetenschappelijke informatie over het wel en wee van de mens, informatie over samenlevingsopbouw, (bollywood)cultuur, kunst, etc.

Indian Feelings is verantwoordelijk voor Internet, voor de (continuïteit van audio- en video) themakanalen en voor enkele grotere innovatieve projecten. Onder Indian Feelings zijn diverse maatschappelijk- draagvlak– verbredende- zusterinstellingen geressorteerd, w.o. IF Infotainment, IF Entertainment en IF Projecten. De activiteiten m.b.t. de themakanalen worden aangestuurd door de Eindredacteur. Met betrekking tot het Internet ligt de nadruk op concept, ontwerp, bouw en onderhoud van de Indian Feelings websites, die zeer frequent worden bezocht. I.v.m. sterke groei van deze afdeling is Indian Feelings per direct op zoek naar:

Journalist (m/v) | Vrijwilliger 
Functie:
Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van informatie voor de
rubrieken van indianfeelings.nl/ bollywoodonline.nl/ hinduwijzer.nl. Dat houdt in dat je wekelijks verantwoordelijk bent voor het schrijven van je eigen rubriek. De journalisten zorgen voor een up-to-date artikelenvoorziening op de internetsite.

Eisen:
Je hebt een opleiding op minimaal MBO-niveau. Je bent in staat om in korte tijd een grondige nieuws,- artikelenselectie te maken en snel en foutloos berichten te schrijven. Je kunt prima zelfstandig werken maar ook binnen een team kom je goed uit de verf. Affiniteit met internet is noodzakelijk.

We bieden een inspirerende werkomgeving met vriendelijke collega’s.

Reactie:
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan alle gestelde eisen, stuur je reactie, voorzien van een curriculum vitae naar:
vacatures@indianfeelings.nl

Marketing- en PR medewerker (m/v) | Vrijwilliger
Ben jij een communicatieve duizendpoot die zijn/haar hand niet omdraait voor het organiseren van activiteiten/evenementen en/of projecten?

Het werken in ons relatief kleine PR team brengt met zich mee dat niet alleen contacten moeten worden onderhouden met klanten maar ook allerlei administratieve taken moeten worden uitgevoerd. Uiteraard verwachten we hierbij een flexibele instelling. De optimale kandidaat zal zich door de volgende punten aangesproken voelen :

Eisen:

  • Minimum leeftijd van 20 jaar
  • Minimaal opleidingsniveau : MBO
  • Commercieel ingesteld
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands/Engels)
  • Enthousiast en overtuigend
  • Verantwoordelijkheid durven nemen
  • Ambitieus
  • Teamplayer

We bieden een inspirerende werkomgeving met vriendelijke collega’s.

Reactie:
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan alle gestelde eisen, stuur je reactie, voorzien van een curriculum vitae naar:
vacatures@indianfeelings.nl

 

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled