Feyenoord niet langs Roda JC


Feyenoord heeft een thuisnederlaag tegen Roda JC voorkomen. Van Hooijdonk scoorde in de slotfase het nodige doelpunt dat de thuisploeg naast Roda JC bracht.

In de 4e minuut kreeg Drenthe de eerste kans van de wedstrijd om de Rotterdammers op een voorsprong te brengen, maar de 1-0 bleef echter uit. Roda JC bleef in de eerste helft makkelijk overeind terwijl het middenveld van Feyenoord niet goed speelde. Beide ploegen kregen zowel in de eerste als in de tweede helft een hand vol kansen, maar pas in de 56e minuut viel het eerste doelpunt. Cissé kopte Roda JC knap naar de 0-1.

ImageDe niet al te goed fluitende scheidsrechter die Feyenoord niet de verdiende penalty gaf, zorgde voor de nodige frustraties bij de Rotterdammers. Invaller Van Hooijdonk voorkwam in de slotfase de 2e thuisnederlaag van dit jaar. Via een pass van De Guzman kon Van Hooijdonk makkelijk de 1-1 inkoppen.

Feyenoord:                             1, v. Hooijdonk (84)
Roda JC:                                1, Cissé (57)

Scheidsrechter:
V. Sichem

Gele kaarten:
Feyenoord                                                     Roda JC
Buijs                                                              Kah
Vincken                                                         De Fauw
v. Hooijdonk                                                 Castro
Vlaar
Drenthe

Feyenoord: Ekramy, Bahia, Lucius (Collen/59), Buijs (v. Hooijdonk/66), Charisteas, Greene, Vlaar, Kolkka (Vincken/74), Drenthe, Castelen, De Guzman.

Roda JC: Castro, Saeijs (Bouchiba/75), Kah, Lachambre, Meeuwis, Sibum, Augustien (Leemans/75), Ramzi, Oper, De Fauw, Cissé (VanDamme/75).

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled