De KoffieTheek, voor de échte genieters! | Hart van Lansingerland


Berkel en Rodenrijs – Frans en Yvonne Verstraeten willen heel Nederland kennis laten maken met échte koffie. De KoffieTheek staat al ruim 21 jaar op verschillende weekmarkten, waarbij de woensdag gereserveerd staat voor Berkel en Rodenrijs. Klanten kunnen ook via de website een bestelling plaatsen. Wij zijn uniek in het leveren van cafeïnevrije koffie van de koffiebrander Mocca d’Or. Kortom, de koffieTheek is er voor de échte genieters. 

De KoffieTheek begon als klein kraampje en is inmiddels uitgegroeid naar een kraam met 25 soorten Mocca d’Or koffie uit allerlei windstreken en 150 soorten thee. Het kan bijna niet missen om je favoriete koffie of thee bij de KoffieTheek te ontdekken. Er is een ruime keuze uit 25 soorten koffie en 150 uiteenlopende soorten thee. “Bijzondere soorten zijn de koffie uit Cuba en de biologische koffie uit Sumatra”, zegt Frans.

“De KoffieTheek: uniek in de levering van cafeïnevrije koffie van Mocca d’Or”

Advies
Naast de vele soorten koffie en thee, voorziet het echtpaar met plezier de klanten van advies, onder het genot van een gratis espresso, cappuccino of thee. Bij de KoffieTheek kun je terecht met vragen over koffie, thee, de machines en zetmethoden.

Vaderdag
De KoffieTheek zorgt ook voor cadeau artikelen, kerstpakketten, relatiegeschenken en proefpakketten. Met Vaderdag in het vooruitzicht heeft de KoffieTheek het ultieme Vaderdag cadeau, namelijk een ‘pondje geweldige koffie voor een geweldige papa’. Deze koffie is een melange van koffie uit Burrundi, India en Guatemala. “Een echte pittige mannenkoffie”, zegt Frans.

De KoffieTheek, op de woensdagmarkt in Berkel en Rodenrijs

www.koffietheek.nl
info@koffietheek.nl
Tel: 0624582559


Bovenstaand artikel is een advertorial.Lees verder op:
https://www.hartvanlansingerland.nl/nieuws/algemeen/23447/de-koffietheek-voor-de-echte-genieters-

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen