Chatten over liefdesproblemen op Valentijnsdag


Op Valentijnsdag, as. zaterdag 14 februari kunnen jongeren chatten over problemen in de liefde. Tussen 14.00 en 18.00 uur zitten hulpverleners op Hulpmix.nl klaar om te luisteren en om advies te geven aan jongeren die niet gelukkig zijn in de liefde. De hulp is gratis en anoniem. Hulpmix.nl is met name populair bij multiculturele jongeren.

Geheim
Op Valentijnsdag lijkt het alsof iedereen gelukkig is in de liefde. Toch zijn er genoeg jongeren die helemaal niet op een roze wolk zitten. Stephanie Kernizan, hulpverlener bij hulpmix.nl. “Veel jongeren hebben juist problemen in de liefde. Ze voelen zich eenzaam omdat ze geen relatie hebben, zijn verliefd op iemand die onbereikbaar is, hebben een relatie die geheim moet blijven of staan op het punt om het uit te maken. Voor al die jongeren is speciaal voor Valentijnsdag de chat ook op zaterdag open“

Over hulpmix.nl
Op hulpmix.nl kunnen jongeren over 100 onderwerpen informatie en tips krijgen, hulp vragen aan andere jongeren, chatten en e-mailen met hulpverleners. De chat is standaard open van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur. Speciaal voor Valentijnsdag zal de chat op zaterdag 14 februari ook open zijn, van 14.00 tot 18.00 uur. De online hulp op hulpmix.nl wordt geboden door de bureaus jeugdzorg Overijssel, Gelderland en Zuid-Holland, GGzE en kinder- en jeugdpsychiatrische instelling de Bascule. De jongerensites marokko.nl, sangam.nl en hababam.nl hebben de site mede ontwikkeld. De radiozender FunX ondersteunt de website. Initiatiefnemers van hulpmix.nl zijn de MOgroep en e-hulp.nl.

Hulpmix.nl bestaat ruim een jaar. In het eerste jaar werden meer dan 1000 chatgesprekken gevoerd die gemiddeld met een 8,6 werden beoordeeld.

Hulpmix.nl wordt mede gefinancierd door het VSBfonds en Stichting Kin.¬derpostzegels Nederland.

Reacties
 1. Reply
  mia
  oktober 26, 2009 om 6:11 pm

  ;D heelp

 2. Reply
  sarsha
  oktober 26, 2009 om 6:11 pm

  ik ben op iemand en heb het aangevraagt ma hij zei nee en ik ben er nog altij dop wat moet ik doen?

 3. Reply
  bierdjoe
  januari 12, 2010 om 11:54 am

  kaise hai

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen