22-jarige Vinodhkoemar Oeditram uit Delft vermist


De politie is op zoek naar een 22-jarige man uit Delft. Hij heeft in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 februari om 05.00 uur in verwarde toestand zijn ouderlijk huis in de omgeving van de Foulkeslaan verlaten. De man heeft psychische problemen en is autistisch.

De politie is bang dat hij zichzelf iets aandoet. Er zijn twee tippen binnengekomen. Een man had de vermiste Delftenaar rond 12.30 uur in de omgeving van het ziekenhuis Renier de Graaf (Delft) gezien. Een zoektocht daar leverde nog een getuige op, die de man ook rond dat tijdstip had gezien. De vermiste man was echter niet meer in de buurt van het ziekenhuis.

Hij is voor het laatst in Den Haag in de buurt van de Elandstraat / Vondelstraat gezien. Dit was op donderdag 14 februari jl. rond 23.00 uur.

De man heeft een slank postuur, is ongeveer 1.80 lang en heeft kort zwart haar. Hij heeft waarschijnlijk een bril op, draagt een grijs overhemd met strepen en een zwarte leren jas. Hij heeft geen schoenen aan, hij heeft alleen zijn sokken aan.

Heeft u de man gezien of weet u waar hij verblijft, wilt u dan contact opnemen met de recherche van politie Delft op 0900 .– 8844. Anoniem kan natuurlijk ook via 0800-7000.

U kunt ook contact met zijn zus opnemen, zij is dag en nacht bereikbaar op nummer 06-17824352.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen