Zombies in Bollywood


Het was alleen maar een ‘matter of time’ voordat het gebeurde maar we wisten allemaal zeker dat het zou gebeuren (toch?) Waar ik het over heb? Zombies, en het blijft niet bij zombies maar het is zombies in een komedie. Een ZomCom om het maar even zo te noemen.

Ja, zombies hebben hun weg gevonden naar komedies in Bolly land. Geproduceerd door o.a. Saif Ali Khan, is ‘Go Goa Gone’ een horror, avontuur, komedie met Saif Ali Khan, Kunal Kemu en Puja Gupta.

Hardik en Luv zijn twee dope heads die samen met hun beste vriend Bunny op een zakenreisje gaan naar Goa. Luv ontmoet hier een vrij van geest meid, Luna, die hun uitnodigt naar een ondergrondse rave party op een afgelegen eiland. Deze rave party wordt gegeven door de stoere, Russische maffioso Boris, die tijdens deze feest de ultieme feestdrugs wilt lanceren. Maar er is iets mis op deze eiland. Uit het niks zijn ze opeens omsingeld door zombies. Waar komen al deze zombies vandaan en wie is Boris echt? En waarom heeft deze koude moordenaar en drugsbaron hun leven gered? Er begint een race tegen de klok om het eiland te verlaten.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen