Wil je met mij trouwen?! (Deel 2)


BollywoodDeze week het vervolg van Bollywood Love Stories!

Suniel Shetty ontmoette zijn vrouw Mana Kadri toen hij nog lang haar had en aan het cruisen was op zijn motor. Hij ging in die tijd vaak met zijn vrienden naar Pastry Palace. Daar zag hij haar en zijn leven veranderde meteen.

Sunil Shetty pakte de ontmoeting op een bijzondere manier aan. Hij papte aan met het zusje van Mana omdat hij haar graag wilde ontmoeten. Hij was een beetje de “dada” van die buurt. Nadat zij hoorde dat hij haar graag wilde ontmoeten zei ze:”Na-Na“.

Maar Sunil liet het hier niet bij zitten. Hij probeerde van alles. Zo stuurde hij haar chocolaatjes, brieven en champagne. Uiteindelijk gaf Mana hem een kans en na negen jaar samenzijn zijn ze uiteindelijk getrouwd.
Op hun huwelijk gaf hij Mana een BMW en zei: “BMW. BE MY WIFE!”

Door Dik en Dun!
Hij was de held op sokken en zij woonde naast hem. Chi Chi werd Govinda, een grote ster. De vrouw die hem altijd heeft gesteund was Sunita. Dit ondanks zijn relaties met zijn co-stars als Neelam. Zij had gelukkig ook de steun van haar schoonmoeder, Nirmala Devi. Toen Govinda toch uiteindelijk aan zijn moeder vertelde dat hij van Sunita hield, werd het huwelijk gepland.

Vandaag de dag hebben ze twee kinderen Narmada en Yash. En Sunita heeft er ook nog een derde kind bij en dat is Govinda.

Hij danste zijn weg naar haar hart!
Bobby Deol zag zijn vrouw voor het eerst in het Italiaans restaurant “Trattoria”, vlakbij het Mumbai Hotel President gelegen. Haar naam is Tanya Ahuja. Bobby was daar met vrienden en kwam oog in oog te staan met de liefde van zijn leven. Alhoewel hij een een hit was bij de vrouwen, was Tanya niet gecharmeerd door hem.

Bobby was daarop helemaal down en probeerde haar dagenlang te bereiken, omdat hij haar uit eten wilde nemen. Eindelijk lukte het hem om haar te contacten en ze zei “ja”. Hij was iemand die graag ging dansen en dat deed hij dan ook vaak samen met zijn vriendin, thans zijn vrouw.

En driemaal raden wie het meest gedanst heeft op zijn huwelijk? Bobby, natuurlijk!

Bron: rediff
Charla Manohar

Reacties
 1. Reply
  Gast
  juni 1, 2006 om 11:45 pm

  Sunil is ook wel goed

 2. Reply
  Gast
  november 13, 2006 om 11:23 am

  :upset

 3. Reply
  Gast
  november 13, 2006 om 11:23 am

  :roll

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen