Werk is er ook voor jou


Het vinden van een passende baan is voor velen een lastige opgave. Zeker wanneer je een andere naam hebt is het niet gemakkelijk om aan een leuke baan te komen, want bedrijven in Nederland selecteren steeds vaker op naam. Wat natuurlijk niet betekent dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. Ook voor jou is er een leuke baan.

In Rijswijk zit een bureau met een unieke aanpak, CareerPoint. Zij stellen het belang van de werkzoekende voorop. Met de gedachte dat alles en iedereen recht heeft op een geschikte plek binnen de arbeidsmarkt, gaat CareerPoint vol overtuiging en deskundigheid op zoek naar jouw nieuwe baan. Door de multiculturele samenstelling van de organisatie kan CareerPoint zich perfect verplaatsen in je situatie. Zij weten wat er speelt en op welke wijze ze jou het beste kunnen helpen.

Wanneer je ongeveer 6 maanden werkloos bent en je hebt een WW-, WAO of een WAJONG-uitkering, kom je mogelijk in aanmerking voor een geheel gratis traject. Dit traject, Individueel Reà¯ntegratie Overeenkomst genaamd, biedt je de mogelijkheid om door een professioneel team te worden begeleidt bij het vinden van een baan. Bij CareerPoint krijg je een persoonlijke consultant toegewezen. Hij of zij begeleid je het gehele traject. Ook als je nog geen idee hebt over het werk dat je wilt gaan doen, kan CareerPoint je helpen bij de keuze. Zij hebben de kennis en middelen in huis waarmee jouw kennis en kunde wordt vastgesteld. Afhankelijk van je interesses, motivatie en kwaliteiten ga je samen met je consultant aan de slag.

Tijdens uitvoerige trainingen en workshops wordt je klaar gestoomd om daadwerkelijk bij een nieuwe werkgever aan de slag te gaan. Je leert bijvoorbeeld hoe je jezelf presenteert tijdens een sollicitatiegesprek en hoe je het beste gebruik maakt van je eigen netwerk. Daarnaast kom je in contact met andere werkzoekenden. Gezamenlijk wissel je ervaringen uit die je kunt gebruiken in je eigen praktijk.

Het hele traject blijft je consultant continu je aanspreekpunt. Zelfs wanneer je een baan gevonden hebt blijft de begeleiding van CareerPoint gelden gedurende de eerste periode. Natuurlijk kun je ook na deze periode contact houden met je persoonlijke consultant.

Zit je zonder werk? Blijf dat niet alleen rond lopen met je probleem. Zoek hulp bij CareerPoint en laat je op deskundige wijze begeleiden naar een baan die echt bij je past. Tijdens je tijd bij CareerPoint zul je ontdekken dat de zoektocht naar een passende baan een stuk gemakkelijker is dan je zult denken!

Laat je door ons informeren: mail naar office@careerpoint.nl, bel ons via telefoonnummer (070) 388 77 27 of kijk op www.careerpoint.nl

Team CareerPoint

Reacties
 1. Reply
  Gast
  maart 9, 2006 om 2:10 pm

  Ik heb al werk

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen