Voorspel


Voorspel kun je zien als een passionele maaltijd voor twee. Doe het goed en je zult des te meer genieten van je lust. Voor velen is het moeilijk wat allemaal belangrijk is zodra je die kamer in bent gegaan. Wij hebben een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje gezet.

Tip 1

Voordat je aan cyberseks begint, zorg er dan in ieder geval voor dat je helemaal alleen in de kamer zit. Je partner, kinderen, ouders etc. schop je maar de deur uit. Het is nogal ziek om voor hun ogen te gaan cyberseksen, ze zullen je ongetwijfeld vragen gaan stellen als jij je uitkleedt achter de pc.

Tip 2

Deze tip is speciaal bedoeld voor mannen. Voordat je aan cyberseks begint, zorg er dan voor dat je je toetsenbord beschermd hebt. Je voorkomt hiermee onnodige vragen als: "Waarom is je toetsenbord zo plakkerig?"

Tip 3

Tip voor de vrouwen. Zeg altijd dat je een string aan hebt en een b.h. Verpest de droom van een man niet door te zeggen je een spijkerbroek aan hebt met een lange dikke trui. De mannen zeggen simpelweg dat ze niks aan hebben. Je zit daar helemaal in je blote kont.

Tip 4

Als je vindt dat de cyberseks niet zo lekker gaat, laat dit aan eerlijk aan de persoon weten. Het is nou eenmaal niet leuk om midden in de cyberseks te horen dat je je nagels gaat knippen of dat je je haar gaat wassen.

Tip 5

Als beide cyberpartners zijn klaar gekomen, of gedaan hebben alsof (erg he? zelfs cyberorgasmes worden gefaked), zeg dan op z’n minst: "Bedankt." Als je de tijd van je leven hebt gehad, zeg dan: "BEDANKT!!!"

Tip 6

Als je een slechte cyberseks ervaring hebt gehad, is cyberseks met deze persoon uiteraard niet meer voor herhaling vatbaar. Als deze persoon je dan ook om je e-mail vraagt, geef dan een verkeerd e-mail adres. Soms kunnen ze zo brutaal zijn dat ze om je telefoonnummer vragen (voor telefoonseks misschien?), geef ook dan een verkeerd nummer. Als deze persoon blijft pushen, ga dan lekker offline zonder wat te zeggen. Soms kan het zo zijn dat je graag meer wilt cyberseksen (het was tenslotte een geweldige ervaring), zeg dan: "Hallo? Ben jij er nog? Ik kan je berichten niet meer zien!"

Tip 7

En zo komen we aan bij de laatste tip. Onthoudt dat cyberseks heel erg verslavend kan zijn (het is tenslotte seks). Vooral als je een partner hebt, kan dit voor de nodige problemen zorgen. Pas dan ook goed op dat je partner niet binnen komt wandelen als je met je ene hand op het toetsenbord zit en met je andere hand…eh…dat begrijp je wel, toch? En vergeet niet dat je het nog altijd gezellig kunt maken met je linkerhand, als je rechterhand moe is.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen