Vivek Oberoi,de Gabbar Singh van deze tijd?


Vivek Oberoi is zo onder de indruk van zijn rol als slechterik in Krrish 3 dat hij het omschrijft als de Gabbar Singh van deze tijd. Overdrijft hij een beetje of is hij echt zo goed? Wij komen er volgend jaar pas achter maar Oberoi is in ieder geval erg ‘excited’ zoals hij dat zelf zegt.

“Ik ben echt erg, erg gelukkig met mijn karakter in Krrish 3. Het is een hele slechte maar stoere karakter en de rol van mijn leven. Het is de Gabbar Singh van onze tijd en ik ben zeer tevreden.” Aldus Vivek Oberoi tijdens de eerste jubileum viering van de ACME winkelcentrum.

Krrish 3 is het vervolg van Krrish uit 2006 en wordt Januari 2013 in bioscopen verwacht, maar we kunnen Vivek Oberoi in een wat andere setting zien in de romantische komedie Kismet, Love, Paisa, Dilli die vanaf Vrijdag te zien zal zijn.

Maar de acteur heeft de komende tijd nog erg druk, want hij is bezig met nog twee films; Zilla Ghaziabad en Jayanta Bhai Ki Luv Story. Oberoi is gelukkig dat hij in verschillende genres te zien zal zijn; “Het is goed dat je als acteur verschillende rollen mag spelen. Het is een kleurrijke jaar voor mij. Ik leef in een regenboog met verschillende genres en ben erg gelukkig.”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen