Vis ma­sa­la met rood­baars­fi­let


Ingrediënten
600 g roodbaarsfilet
1 pot kip masala (kruidenpasta, 360 g)
1 ui (in ringen)
2 teentjes knoflook (gesnipperd)
2 eetlepels olie
250 ml visbouillon (van tablet)
500 g vastkokende aardappels (in stukken)
1 zak panklare spitskool (300 g)
½ pak tuinerwten (diepvries, a 450 g)
4 takjes selderij (grofgesneden)

Bereiden
Vis in schaal met 2 el kipmasalamengsel omscheppen en afgedekt in koelkast bewaren. Intussen in pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Rest van masalamengsel, bouillon en aardappels toevoegen. Geheel 15 min. zachtjes laten koken. Kool toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. Aardappelmengsel in pan snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Bereiden: Aardappelmengsel verwarmen. Vis erop leggen en met deksel op pan in 8-10 min. gaarstoven. Laatste 2 min. bevroren tuinerwten toevoegen en meewarmen. Gerecht over vier diepe borden verdelen en met selderij bestrooien.

Tip:
Tip: In plaats van masalapasta kan ook saus of pasta voor tikka masala gebruikt worden, bijvoorbeeld van Patak’s.

Reacties

      Schrijf een reactie


      Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

      Register New Account
      Wachtwoord opnieuw instellen