Vegetarisch Biriany


Voor 1 a 2 personen.

  • 200 g notenrijst (pak)
  • 1 kruidenbouillontablet
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 kleine courgette
  • 1 ui gesneden
  • 1 rode paprika
  • 1 eetlepel olie
  • 1 teentje knoflook uitgeperst
  • peper, zout

Kook de rijst in water met de bouillontablet gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Was de courgette en snijd hem in blokjes. Was de paprika, verwijder zaadlijsten en pitjes. Snijd de paprika in blokjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Verwarm de olie en bak de ui en knoflook ca 1 minuut nu voeg de groente toe en roerbak ze lichtbruin. Maak de groente op smaak met peper en zout en schep dit door de gare rijst. Strooi de pijnboompitten er over.

Peal

Reacties
  1. Reply
    Gast
    december 28, 2005 om 11:33 pm

    😕

  2. Reply
    Gast
    januari 29, 2006 om 11:36 pm

    Dit is geen Briyani. Maar groente Nasi. Ik kan dit weten als Indiase.

    Schrijf een reactie


    Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

    Register New Account
    Wachtwoord opnieuw instellen