Veerkampjes verruilen Amsterdamse woonboot voor Twentse gezinswoning


Haaksbergen, 15 december 2006. Familie Veerkamp biedt zaterdag tijdens kijkdag mee met HetSMSHuis. Hannie, Ton en Nel Veerkamp, ook wel bekend als de Veerkampjes van o.a. Man bijt Hond en Shownieuws zijn zaterdag op bezoek bij HetSMSHuis in Haaksbergen. Zaterdag is de laatste kijkdag van HetSMSHuis, waarop men sinds drie weken per SMS een bod uit kan brengen. Wie op woensdag 20 december a.s. het laagste unieke bod op het huis heeft gedaan, is de koper van het huis. Het huis in kwestie is een riante twee-onder-een-kap woning (t.w.v. 218.000,- EUR) in een rustige woonwijk in Haaksbergen. De Veerkampjes zijn wel toe aan wat verandering, dus overwegen serieus de overstap van Amsterdam naar Twente mochten ze woensdag a.s. de nieuwe koper blijken. Ook de optie om er een vakantiehuis van te maken spreekt de familie wel aan. .

Concurrentie van Twentse soapster?
Naast De Veerkampjes verwacht Burbach Makelaars – de bedenker van HetSMSHuis – zaterdag enkele honderden kijkers. Op deze laatste kijkdag is ook Dirk Stegeman, bekend van de populaire Twentse soapserie Van Jonge Leu en Oale Groond, aanwezig. Ook hij brengt een bod uit, want de soapster ziet namelijk graag dat het huis in Twentse handen blijft en niet wordt verkocht aan een westerling. Men kan nog tot woensdag 12.00 uur a.s. een bod uitbrengen op het huis. Op deze laatste kijkdag kunnen de eerste 225 bezoekers een gratis bod uitbrengen, dankzij de gratis prepaid telefoonkaarten die debitel bij het huis in Haaksbergen uitdeelt.

Hoe werkt het SMSHuis.nl?
HetSMSHuis.nl is een omgekeerde inschrijving. Dit betekent dat bij de sluiting van de inschrijving (woensdag 20 december 2006 om 12.00 uur) de inschrijver met het laagste unieke bod de koper van het huis is. In theorie kan het huis dus voor 1 eurocent worden verkocht. Er kan alleen per SMS worden geboden en het bod moet in eurocenten worden gedaan. Het huis is vrij op naam en vrij van belastingen. De koper kan met het huis doen wat hij of zij wil. Verhuren, direct weer verkopen, een vakantiewoning van maken of er zelf gaan wonen. Meedoen kan vanaf 18 jaar; sms HUIS + je bod in eurocenten naar 2929. Je ontvangt per SMS een retourbericht met daarin de status van je bod (t.w.v. 1,50). Meer informatie via de HetSMSHuis-banner op Woonkrant.nl..

Praktisch?
De kijkdag vindt plaats op zaterdag 16 december a.s. van 12.00-16.00 uur. De familie Veerkamp is aanwezig van 12.00-14.00 uur. Het adres van het huis in Haaksbergen: J. van Wassenaerstraat 4, Haaksbergen. Kijk op Woonkrant.nl voor foto’s, taxatierapport en filmpje. Kijk op www.deveerkampjes.nl voor meer informatie over de familie Veerkamp

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen