Varun Dhawan heeft een donkere kant


Zijn vader David Dhawan staat bekend voor zijn fantastische komedies, maar Varun Dhawan, die zijn debuut maakt in Karan Johar’s Student of the Year, zegt een voorliefde te hebben voor meer donkerdere films; “Ik zou graag in meer realistische films willen spelen met een donkere randje. Ik vond Kahaani, Dev D en Shaitan hele goede films.

Het is ook een kunst om romantische films te maken maar als ik de kans zou krijgen zou ik voor een donkerdere film kiezen,” aldus Varun Dhawan “Ik wil graag andere dingen proberen en niet alleen maar doen wat iedereen doet.”

Deze jonge acteur houdt zich erg bezig met sociale problemen die zijn land bezig houdt en vindt dat deze issues meer naar voren moeten worden gebracht; “Ik hou van donkere cinema. Ik vind dat zaken zoals terrorisme en naxalism naar voren mogen komen in films en dat we misschien een oplossing kunnen vinden voor deze problemen, al is het dat de film een morele boodschap deelt met de kijkers. Ik zou hier zeker aan meedoen.”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen