The First Indian ‘Valentine Ball Masque Cruise’


FutureScopeHUM presenteert in samenwerking met IndianFeelings “Valentine Ball Masqué Cruise 2003“ Valentijnsdag, 14 februari, is de dag van liefde en vriendschap.

Of je nu vrijgezel, verliefd, verloofd of getrouwd bent, ieders hart tikt die dag toch met wat meer spanning. Echter, ondanks dat je er elk jaar weer opnieuw op hoopt om die eventuele ‘Love of your life’ te ontmoeten, zit het toch vaak niet mee. En nee, ook wij kunnen je die niet geven.

Wat we echter wel kunnen doen, is door jullie (en je evt. partner) de mogelijkheid te bieden om Valentijnsdag dit jaar op een romantisch, stijlvolle en unieke gelegenheid door te brengen. Op een thema feest… en inderdaad, een Valentijns Thema Feest.
En aangezien Valentijn al staat voor liefde of beter gezegd, stille liefde (secret love), willen wij daar het thema ‘Gemaskerd Bal’ aan koppelen.
Breng Valentijnsdag daarom dit jaar door……..

 • Op een chique dubbeldeks partyschip voor ruim 600 personen, waar je al varend kunt genieten van het uitzicht en skyline van werelds grootste havenstad ‘Rotterdam’;
 • In de vorm van een maskerade gala-kleding westers of het liefst nog ‘Indiaas’, met masker om zo het begrip ‘secret love’ wat meer tot uiting te brengen;
 • Met entertainment in de vorm van Live muziek, DJ’s, dansacts en diverse andere optredens;
 • Voor een aantrekkelijke ‘studenten’ entree prijs, 21 Euro INCLUSIEF buffet.

IndianFeelings zal die avond ‘singles’ op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact brengen.

Singles krijgen een aantal foto’s van vrijgezellen te zien op een laptop. Daarna klikken die op een foto waarvan zij denken dat hij/zij wel leuk is. Misschien is het liefde op het eerste gezicht, maar het kan ook zijn dat ze de overige foto’s nog willen bekijken.

De Singles noteren – discreet – een ‘ja’ of ‘nee’ bij 1 foto die zij leuk vinden. Alleen als de interesse wederzijds is, dus als er een ‘match’ is, ontvangt die persoon de e-mailadres en/of telefoonnummer van de ander. En dan is het aan hen..…

Aangezien het schip vanaf 21.00u zal gaan varen is het van belang om op tijd aanwezig te zijn en zeker om je ‘Ticket-to-Love’ op tijd te reserveren of te kopen bij een van de voorverkoopadressen. Want helaas zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Meer informatie kunt u vinden op: http://events.hindustyle.nu/vbmc/ of klik op de banner op deze site!

We will see you on the “Valentine Ball Masqué Cruise 2003.”!

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen