Sunaina Bhoendie gekozen tot Miss India Holland 2008!


Zaterdag 29 november is in een uitverkocht Grote Kerk in het centrum van Den Haag de 20-jarige Sunaina Bhoendie gekozen tot Miss India Holland 2008! In februari zal zij Nederland gaan vertegenwoordigen op de Miss India WorldWide Verkiezing die zal plaatsvinden in Durban, Zuid-Afrika. Op de 2e plaats is geëindigd Niranjani Ramdas en Jennish Batenburg is 3e geworden. De Miss India Holland Verkiezing staat bekend als ‘The Most Glamorous Indian Round Table Event of Holland’ en dat is wederom van begin tot eind waargemaakt.

Alle kandidaten hebben in de afgelopen weken met veel enthousiasme meegewerkt aan een uitzonderlijke productie. En hebben in deze periode ook een deel mogen uitmaken van diverse aktiveiten in de Haagse wijk Transvaal.Uiteindelijk was het Sunaina Bhoendie die de jury tijdens de spannende finale het best wist te overtuigen.

De verschillende rondes werden afgewisseld door prachtige westerse maar ook veel Bollywood entertainment waaronder The Flying Artwork, een fashionshow van Hrishita en dansers van Kamal Roshan. De organisatie is zeer tevreden over de enthousiasme van het publiek en de bijdrage van de media! De presentatie was in handen van: Cynthia Kishoendayal & John Williams

De uitslag:
Miss India Holland 2008: Sunaina Bhoendie – Hoofddorp
First Runner Up: Niranjani Ramdas – Dordrecht
Second Runner Up: Jennish Batenburg – Rotterdam
Miss Fotogeniek: Niranjani Ramdas – Dordrecht
Miss Performance: Sunaina Bhoendie – Hoofddorp
Miss Sympathika: Melissa Eid – Abbenbroek

Klik Hier voor de foto’s.

 

Reacties
 1. Reply
  kioripra
  december 1, 2008 om 5:11 pm

  Go sunaina! Wat is we met kalfane gebreurd?

 2. Reply
  R,
  december 1, 2008 om 6:12 pm

  😀 😀 WOEHOEEEE SUNAINAAA HEEFT HET VERDIEND!!!

 3. Reply
  HG
  december 1, 2008 om 7:08 pm

  verdiend?
  im sorry maare het is logisch dat je wint als je ma alle juryleden kent
  ofniet soms?

 4. Reply
  ...
  december 1, 2008 om 7:14 pm

  tuurlijk heeft ze het verdiend.. ze is de mooiste vn allemaal.. jaloers soms?

 5. Reply
  Rayman
  december 2, 2008 om 8:24 am

  Onzin dat de moeder van Sunaina de leden van de jury kent. Wie kent de Juryleden niet???????/
  Iedereen kent iedereen toch binnen de Hindustaanse gemeenschap. 1 grote familie.
  Een notars heeft toegezien dat het eerlijk verliep. Gun het de winnares toch…..
  Een jaloerse moeder van 1 van de niet winnende dames??????????????
  Elk jaar het zelfde liedje qua reacties. Wees trots mensen op Sunaina. De terechte winnaar. Go girl !!!

 6. Reply
  AB
  december 2, 2008 om 1:53 pm

  Ik ken ook alle leden van de jury, mijn dochter heeft toch ook niet gewonnen?

 7. Reply
  Jurylid
  december 2, 2008 om 1:57 pm

  Ik spreek namens de jury als ik zeg dat Sunaina terecht heeft gewonnen. Het was een strijd tussen Niranjanee en Sunaina, waarin Sunaina net iets beter overkwam op de jury, wat betreft gedrag en volwassenheid.

  Wie had er dan moeten winnen als het niet een van deze 2 was?

 8. Reply
  hihihi
  december 2, 2008 om 2:36 pm

  Kalfane? die is door de organisatie gedropt, ze was de slechtste mih aller tijde

 9. Reply
  Soeshila
  december 2, 2008 om 8:02 pm

  Sunaina’s moeder was vorig jaar zelf jurylid bij MIH en twee jaar geleden tijdens de internationale verkiezing. Ze is ook vriendin van Sharla. Ze heeft haar getipt door te zeggen of er mooie meisjes meededen dit jaar en dat was niet zo dusss. Maar ach that’s life…

 10. Reply
  U.
  december 2, 2008 om 10:15 pm

  oplichters zijn het, de hele organisatie, moeder van sunaina is vriendin van de organisatie en juryleden. fotograaf proberen om te kopen!!!!
  wat is er eerlijk verlopen, er zaten mooie meiden tussen die geen eerlijke kans hebben gehad. het was al aan het begin bekend dat sunaina de winnares zou zijn, wat een stelletje amateuren, vergunning moet gewoon ingetrokken worden hahaahahahaha ;D

 11. Reply
  Even duidelijkheid
  december 3, 2008 om 12:55 am

  Luister mensen,

  Laat dit duidelijk zijn. Sunaina heeft alle kwaliteiten die je van een miss mag verwachten! Ze is heeft het dik verdiend, en alle zielige mensen die jaloers zijn…. ik zou zeggen…GET OVER IT!!! Als je niet tegen je verlies kan, moet je niet meedoen met een dergelijke verkiezing… of gaan oordelen erover…

  Sunaina, zet hem op girl!!!! Komt helemaal goed!!

  x

 12. Reply
  Khush
  december 3, 2008 om 2:10 am

  Hallo, worden we nooit wakker. Elke jaar is er een Miss India Holland verkiezing. En elk jaar schijnt er iets mis te zijn. Wat erger is dat de organisatie ook nauwe banden met de sponsors (en vaak de jury) heeft. Sponsors in de jury, raar he.. Ze betalen er geld voor dus je kan niet zeggen dat het gekregen is.

  Daarom doen veel dames niet mee aan deze verkiezing, zeg nou zelf loop een dag in Den Haag of Rotterdam en je ziet mooiere Hindoestaanse/ Indiase meisjes.

  En waarom zou je meedoen, wat is er gebeurd met een winnares behalve een reis naar de Miss India Worldwilde waar ze nooit winnen, raar he zelf de politiek laat dat niet toe.

  Zo en zo raar dat Indian Feelings hier aandacht aan besteed, waarom zo weinig over de aanslagen in Mumbai??

 13. Reply
  Fan
  december 3, 2008 om 3:19 am

  Als iedereen weet waarom het doorgestoken kaart is, waarom doen er dan elk jaar ook ‘andere’ meisjes mee? En waarom komen er dan mensen kijken en zijn ze zelfs bereid er geld voor te betalen.

  HALLO…WAKKER WORDEN…de hele wereld zit zo in elkaar, en het gaat overal om wie je kent…maar op een of andere manieren denken Hindustanen (vooral in Den Haag) dat het alleen hun treft, en dat zij de dupe ervan zijn haha. Als je zo’n miss-verkiezing niet belangrijk vindt, waarom neem je dan de moeite om je erover te ergeren?

  Zullen we het anders hebben over de partijdigheid van scheidsrechters van Hindustaanse voetbalclubs? Idiote Hindustanen, daarom gaat 90% niet vooruit in de maatschappij, ze gunnen elkaar niet eens iets.

 14. Reply
  publiek
  december 3, 2008 om 9:54 am

  Dit heeft niks met jaloersheid te maken. Sunania heeft het verdiend, jammer dat het op een oneerlijke manier moet. Iemand van de catering had al aangegeven dat de uitslag al voor de show bekent was en wie nummer 1 zou worden.(Sunaina ) En dat dit doorgestoken is. Waar zijn jullie mee bezig? Hallo llooo? Jaammmer, alweer een teleurstelling.

 15. Reply
  waarheid
  december 4, 2008 om 1:17 pm

  kijk er waren gewoon niet zulke mooie meisjes dit jaar dus ja dan heeft Sunaina ook terecht gewonnen. Als ze vorig jaar bijv. had meegedaan dan had ze zeker niet gewonnen, want laten we eerlijk zijn ze is leuk maar niet knap. Haar familie heeft nauwe banden met Sharla en Jimmy (goede vrienden) en die hebben haar moeder gezegd dat ze dit jaar grote kans zou maken omdat de rest niet leuk genoeg waren.

 16. Reply
  what 2 say:
  december 4, 2008 om 1:18 pm

  Sunaina heeft gewonnen bij gebrek aan beter….

 17. Reply
  dus dat
  december 4, 2008 om 5:33 pm

  of je wint of niet is ook afhankelijk van de anderen.
  Als Sunaina vorig haar had meegedaan had ze denk ik niet gewonnen van Suraya. Want die heeft echt een supermooie talent.
  Dus soms moet je gewoon geluk hebben en dat heeft Sunaina nu ook gehad.
  En als mensen dan van te voren roepen dat zij zal winnen, dan is het eerder een compliment die mensen proberen te verbuigen door te zeggen dat het doorgestoken kaart is.
  Omdat we te zielig zijn om het gewoon toe te geven dat ze best wel leuk is.

 18. Reply
  Digi, zegt
  december 5, 2008 om 8:52 am

  Zelfs de fotograaf was omgekocht…die maakte alleen foto’f van Sunaina en haar family.
  Het leek wel een prive feestje…belachlijk gewoon.. ;D[u][/u]

 19. Reply
  zomaar
  december 5, 2008 om 2:49 pm

  Ik heb het nu twee keer gezien in Den Haag.
  Ik denk dat vele zichzelf moeten afvragen.
  Wat is het waard om deze verkiezing te winnen?
  Waarom zou de organisatie enigszins de moeite nemen om zoveel tijd en energie erin te steken om er een goed evenement van te maken als er al een winnares is?
  Wie van jullie zou dat doen? Volgens mij is het alleen maar hoofdpijn namelijk.
  Ik moest vorig jaar 15 minuten in de rij wachten voor het eten en nu weer 20 minuten. Dat hoort niet.
  De orga probeert er een gala van te maken, maar dat lukt niet helemaal en dat is ook niet ze gek. Omdat hindoestanen dat algemeen niet goed kunnen. Laat staan door mensen die ook nog eens een kledingwinkel hebben. Als je daar binnenkomt krijg je toch geen gevoel dat het allemaal zo sjiek is.
  Een tijdje geleden was er toch ook Miss Hindustani. Is die er nog, of zijn ze gestopt? Waarschijnlijk ook alleen maar broko iddi. Alleen maar zeurende ouders en meisjes.
  Wat zou het de ouders van Sunaina uitmaken, de titel zal haar echt geen filmster maken, misschien een beetje extra aandacht. En als ze tweede of derde was geweest was het denk ik ook wel goed.
  Maar alle meisjes die mee hebben gedaan hebben toch ook de laatste tijd aandacht gehad?
  Mensen doen net of het de Miss World is.
  Het heeft geeneens nut om deze verkiezing corrupt te maken.
  De show is leuk en redelijk goed opgezet. Ik heb nog niet iets soortgelijks meegemaakt.
  Van mij mag het blijven, maar laten de meisjes en hun ouders dan wel wat sportiever opstellen. Er kan er maar 1 winnen. Dat weet iedereen van te voren. En volgende keer wil ik geen 20 minuten meer wachten voor eten.
  Wat kan het die bakra’s die in de jury zaten schelen wie er wint. Die Henk Kool zit daar alleen voor zichzelf dan voor de meisjes.
  Hoe weten ze trouwens wie de jury is? Staat dat al ergens voordat de finale begint, ik heb dat niet gelezen.
  Mensen doen zo moeilijk. De meisjes en ouders moeten gewoon zorgen dat het leuk is en als je wint is het meegenomen. Vooral niet gedragen als supermodellen want het zijn gewoon nog studenten die net iets meer aandacht willen.
  Ik vind de winnares goed, maar of ze ver gaat komen, is maar afwachten.

 20. Reply
  sna
  december 5, 2008 om 10:09 pm

  sunaina komt tog nie verder dan nl dooie miss holland

 21. Reply
  randhir
  december 7, 2008 om 1:37 am

  jullie hebben allemaal gelijk, het was allemaal bekent dat sunaina zou winnen want de hele jury was haar familie ja. en sebok is ook vriend van familie bhoendie en die beinvloed altijd ook al zat hij niet in jury dit jaar. familie ramdas probeerde het ook maar die hadden minder invloed haha

  maar wat doe je eraan? niks! gewoon hopen dat jou familie ook een kroontje kan kopen. losers

 22. Reply
  Khush
  december 7, 2008 om 5:42 am

  de bitches

 23. Reply
  anoniem:
  december 7, 2008 om 10:31 pm

  Jeetje, mijn broek zakt er van af van alle commoties en kettingreacties over de verkiezingsuitslagen. Sunaina is een terechte winnaar en daar verandert niets meer aan! En wat de jury betreft, het is een schande dat wij onze eigen mensen dit soort negatieve kwalificaties toekennen en hun schade proberen aanbrengen. Wie zou nog ooit jurylid willen zijn? De organisatie van Miss India Holland Verkiezing zal ook hun buik vol hebben van alle negativiteit rondom de organisatie en de verkiezingsuitslagen. Ja, we hebben het hier over mensen die met man en macht hebben gewerkt een evenement van hindoestanen in Nederland een podium te geven. Helaas blijkt wederom dat wij hindoestanen graag een volk zijn die aan de zijlijn staan en kritiek leveren op anderen. Vooral op mensen die hun schouders ergens onder willen te zetten om iets positiefs van de grond te tillen. Kunnen wij niet eens zaken in een wat positiever daglicht plaatsen? Een typische hindoestaanstrekje lijkt het wel, vooral negatief zijn! Wanneer gaan we eens een keer veranderen? Het lijkt erop dat we een steeds grotere ster worden om ons eigen volk onderuit te halen en te verneuken.

  Voor de zoveelste keer is mij opgevallen dat positieve mededelingen (zie aankondiging op deze website) zoals de aankondiging van de installatie van leerstoel van Professor Radjesh Oedit Doebe helaas aan ons volledig voorbij gaat. Niemand is geinteresseerd deze intelligente man een felecitatie te versturen. Neen, natuurlijk niet! We gaan liever met z’n allen ouwehoeren over de Miss verkiezingsuitslagen! Gefeliciteerd met z’n allen, we zijn er wederom ingeslaagd om gecategoriseerd te worden als de ‘domme koelies’. En dat heb je helaas aan je zelf te danken!
  Don’t mind, wie de schoen past trekt het maar aan!

 24. Reply
  anoniem:
  december 7, 2008 om 11:33 pm

  Allereerst bravo voor de vorige commentator! Met dit soort mensen kan je nog wat mee.

  Twee andere onvermijdelijke producten van democratie, althans in Nederland, zijn helaas 1) het feit dat mensen anderen niet meer gunnen dan ze zelf hebben, en 2) wantrouwen over iets dat onbekend is. Voor iemand die pretendeert kritisch te zijn, ga je wel erg kort door de bocht met een mening (eigenlijk vooroordeel)te formuleren op basis van beperkte informatie.

  Voor de duidelijkheid, Chanine B., de moeder van Sunaina B., heeft vorig jaar inderdaad in de jury gezeten van Miss India Holland 2007. Dit algemeen bekend en geen geheim! Als je in de jury zit of hebt gezeten, dan hoef je niet per se tot de organisatie te behoren. Een politici uit Den Haag en een aantal ondernemers uit Den Haag en Rotterdam hebben ook in de jury gezeten, maar deze behoren ook niet tot de organisatie, dit bij wet zelfs verboden omdat het een ‘conflict-of-interest’ teweeg brengt.

  Ondanks dat het bekend was dat de moeder van Sunaina B. een jurylid is geweest, deed niemand vooraf er moeilijk over dat Sunaina aan de verkiezing mee wilde doen. Achteraf zeuren is mijn inziens erg makkelijk en wat mij betreft ook niet erg gepast! Geen van de sponsor, ervaren ondernemers die goed op letten waar ze hun geld in investeren, maakte er een probleem van. Ook de hoofdsponsor, de gemeente Den Haag, die ook een uitgebreide ‘due diligence’ moeten doen, voordat ze belastinggeld in iets steken, heeft vol vertrouwen in de organisatie. Zelfs de Miss India Worldwide organisatie heeft er geen punt van gemaakt. Kortom, zie jij iets wat de rest van de wereld niet ziet, of zou jij het misschien verkeerd zien? Zou het kunnen zijn dat er misschien iets markeert aan jouw attitude?

  Zou het misschien zo kunnen zijn, dat er niet ALLEEN vriendjespolitiek is in de wereld? Dat mensen ook echt op basis van hun eigen talent en vermogen iets bereiken? Misschien is Chanine B. ooit jurylid geweest omdat ze iets heeft bereikt, en niet alleen omdat ze de juiste mensen kent? Mensen, probeer alstublieft zaken ook in een ander perspectief te plaatsen, dan alleen negatief te benaderen. Sunaina B. is echt een intelligente, leuke en talentvolle meisje, en een geschikte Miss India Holland! Dat hebben wij allemaal op 29 november jl. in de Grote Kerk te Den Haag mogen ervaren. In plaats van haar aan te moedigen, trappen we haar de grond in. Misgunnen heeft wat mij betreft nu alle grenzen overtroffen! We laten ons als Hindoestanen zo echt kennen. Heb je je welis afgevraagd, wat andere groeperingen wel niet van ons zullen denken als ze alle deze goedkope roddels lezen? Ik schaam me dood van alle misgunning en de lage zelfvertrouwen gehalte van ons!

  Kies niet voor de makkelijke oplossing, om alles direct op doorgestoken kaart of vriendjespolitiek af te schuiven. Ik heb geen probleem met mensen die hun mening, gebaseerd op feiten, geven. Nu wordt mening gegeven gebaseerd op geruchten en beperkte informatie, zonder nader onderzoek te doen naar correcte informatie, en dit noemen ze ook wel ‘vooroordeel’. Met vooroordelen heb ik wel problemen, want dit zijn dingen die tot echte problemen leiden in deze wereld, veel meer dan zogenoemde doorgestoken kaart, corruptie en vriendjespolitiek. Hopelijk heb je ook problemen met vooroordelen.

 25. Reply
  To anoniem
  december 8, 2008 om 8:53 pm

  Jij bent zeker de moeder van Sunaina 😛

 26. Reply
  MOEDER
  december 10, 2008 om 1:52 pm

  IK ben de moeder van Sunaina en als jullie mijn dochter lastigvallen dan ga ik jullie lage cijfers geven bij al jullie dingen waar ik in de jury ga zitten

 27. Reply
  JOHN W.
  december 20, 2008 om 1:14 am

  IK VIND DAT ROSHNI KALPOE HAD MOETEN WINNEN MET HAAR PRACHTIGE SAREE EN HAAR SHINY JURK!! ;D ZIJ WINT VOLGEND JAAR ZEKER!! :-*

 28. Reply
  IEMAND!
  december 25, 2008 om 12:12 am

  Soms vraag ik me af waarom hindoestanen zo doen!
  Vinden jullie het zo erg dat Sunaina heeft gewonnen!
  Sunaina heeft TERECHT gewonnen, ze is mooi, blonk in alles uit!, kwam heel zelfverzekerd over!
  dat moet toch allemaal in een Miss zitten of niet?
  Misschien moeten jullie is een keer de activiteiten toejuichen ipv ze afkraken.
  en over de jury betreft, Chanine B. heeft vorig jaar in de jury gezeten, dus als je moeder in de jury heeft gezeten, mag je niet meer meedoen aan zo’n evennement. Ik vind het belachlijkkk!
  Jullie zijn gewoon jaloers, gun het gewoon iemand is een keer!

  Lieve Sunaina, jij blonk in alles uit! je was de mooiste & de beste!

  (k)

 29. Reply
  Fareisa
  december 25, 2008 om 2:25 pm

  Yo,….T komt niet vaak voor dat er ZOOO een mooi meisje als Sunaina meedoet ja. Sunaina is heel mooi en knap laat haar…ts……stelletje jaloerse koetat’s :-* :-* :-*

 30. Reply
  m.
  december 29, 2008 om 9:11 pm

  stelletje jaloerse kut koelies

 31. Reply
  Moenisha
  januari 11, 2009 om 12:42 am

  Sunaina heeft een rare mond, het lijkt wel alsof ze een bovenlip mist :'(

 32. Reply
  Bigi Bana
  januari 11, 2009 om 12:09 pm

  fout, tijdens het pijpen eraan blijven haken.

 33. Reply
  annoniem
  januari 13, 2009 om 8:47 am

  Jurilid en moeder moeten gewoon hun *** dicht houden, want het was al allang al bekend dat sunaina de winnares zou worden van Miss india Holland. Het is gewoon niet eerlijk, zo zie je maar weer Hindoestanen kunnen niks zelf, ze hebben ook altijd wat te kort.

  En moeder hoe wil je erachter komen wie wij zijn, je ken ons niet eens, dus wat praat je nou.

 34. Reply
  Andere Jury
  januari 17, 2009 om 9:53 am

  Een Miss moet wel mens blijven maar wel als een miss uitzien en gedragen.
  Zij is gewoon een mens als ik haar op straat zou zien lopen dan zou ik niet aan een Miss denken.
  btw. dr bovenlip heb ik een keer afgebeten

 35. Reply
  ......
  januari 17, 2009 om 4:51 pm

  Sunaina, je hebt het goed gedaan hoor meid, je was de beste met je talent en je bent heel volwassen en zelfverzekerd.

  Heel veel succes in Afrika.

 36. Reply
  Sjonge Jonge
  januari 21, 2009 om 6:32 pm

  Zo halloo Mensen waster hier allemaal aande hand manggg 😮 laat dat kind tog gwn ff met RUSTTTT :O Elke jaar wint iemand toggggg………….???? dan waarom zoveel moeite doen voor niks … hindoestanen hebben niet betersss tedoen dan alleeen maar ruzie maken.. sjonge jonge.. ach ja ik vind het wel logish dat hindoestanen niet met elkaar kunnen opschietenn.., maar dat meisje heeft het gwn verdiend.. deze jaar wintt wel iemand anders dan krijg je deze hele toriiieee weer enshiittt.. en alleen omdat haar moeder de juryy is ja dan is het wel een beetje raarr… enalles… maar laat het gwn joohh .. je bereiktt er tog niks meee 😐
  Tog MENSENNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d:d:d ;D

 37. Reply
  Par
  februari 22, 2009 om 9:52 pm

  Koelie’s
  Laat die meid met rust yo koulo jaloesie mens ( Anoniem )
  Koulo anoniem
  Standaard koelie’s (Roddelaars )Sang

 38. Reply
  rickie loves you
  augustus 7, 2009 om 2:05 am

  sunaina,ik wil met jou een nog mooiere dochter verwekken en zij wordt dan miss world en ook miss univers.mail me .i love you

 39. Reply
  fam
  augustus 20, 2009 om 7:45 pm

  sunaina is te dun :-

 40. Reply
  Belangrijk
  augustus 31, 2009 om 6:10 pm

  Nouuuu gister was de voorselectie. Ik was met me nicht meegegaan, zij had zich namelijk ingeschreven.

  HET IS GEWOON ALLEMAAL VRIENDJESPOLITIEK. Er kwam zo een man naar een vrouw van ooo thor beti
  bhi meedoen kare, au au hum oker reclame benai jury lage. Dus van ooow doet jouw dochter ook mee, kom ik
  ga ff reclame van haar maken bij de jury. N jah dus zij ging mee n bleef zo 10 minuten weg.

  En dat gebeurde bij een paar mensen. Ik vindt gewoon dat je mensen eerlijk op hun uiterlijk en innerlijk moet
  beoordelen. En niet omdat je haar ouders kent. Iedereen doet zijn uiterste best om mee te mogen kunnen doen
  en andere omdat ze elkaar kennen komen er gewoon in. ONEERLIJK.

  Maarjah, wat ik dan ook de dames aanraad die mee willen doen. Jullie kunnen jezelf meter inschrijven bij
  miss benelux, worl, universe, Netherlands. Daar heb je niet echt vriendjes politiek dan net als bij MIH en ook nog
  is zonde, want bij MIH moet je € 25,00 euro betalen. Dan moet je nog zien wie er allemaal doorgaan :'( meiden die er jah hmm hoe zal ik het zeggen. Ik denk wel dat je weet wat ik bedoel.

  Natuurlijk gaat er niet iedereen door, met vriendjespolitiek. Sommigen verdienen het gewoon n die meisjes wens ik heel veel succes n plezier.

  😉

 41. Reply
  maris
  augustus 31, 2009 om 6:12 pm

  Sunaina bhoendie is een dood normale meisje. Ze hoort niet bij knap n hoort ook niet de titel MIH 2008 te dragen.

  Want als MIH hoor je sociaal, vriendelijk n altijd te lachen. N bij haar kan je gewoon zien als ze naar je lacht is het >:(

 42. Reply
  Kamta Soman
  september 5, 2009 om 4:55 pm

  Wat zijn de bepaalde mensen toch jaloers, Sunaina je moet niks aantrekken van dit soort mensen, je moet zo denken hoge bomen vangen veel wind, ik zo zeggen ga zo door. 🙂 🙂

 43. Reply
  Doet er niet toe
  september 23, 2009 om 9:45 am

  Als je zwart ben (donker) dan lig je zowieso al eruit!
  Alleen de lichte meisjes winnen en daar ben ik zelf ook blij mee.
  Als Sunaina de vorige keer met Suraya had meegedaan dan zou het inderdaad heel lastig zijn om van haar te winnen, maar toch niet onmogelijk. Wie ook een echte schoonheid is, is Reshma van der Vliet!!
  Maar ik vind het wel terecht dat Sunaina gewonnen heeft. Vriendjespolitiek of niet, ze was de knapste van de meiden! Hahahha mensen hebben jullie gezien wie dit jaar allemaal meedoet aan deMIH?? Zo schrijf maar op de winnaar is Priya! Derest is karya toch, dus ze gaan niet winnen ;D

 44. Reply
  brada
  november 7, 2010 om 3:46 am

  lekker *** bekje

 45. Reply
  MIH
  november 10, 2010 om 9:22 pm

  Wij zijn opzoek naar nieuwe missen voor 2011!!!!
  Dus als je moeder rijk is en je vader ook,
  en jij een lekkere *** heb, en ervarend in …. dan ben je van harte welkom bij miss india holland.
  word onze miss.., en je wint het gezicht van india playboy holland magazine..

  meld je aan
  http://www.missindiaholland.nl
  succes komende bitches

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen