SRK & Salman Khan vechten om Diwali 2015


Als we de berichten uit Bolly land mogen geloven, lijkt het er niet op dat de rivaliteit tussen Shahrukh Khan en Salman Khan gaat verminderen de komende tijd. Met nieuwe films die er aan komen van beide acteurs zou je denken dat ze het te druk hebben om elkaar te irriteren, maar niks is minder waar.

Het lijkt erop dat beide acteurs hun zinnen hebben gezet op dezelfde release datums. Door de jaren heen hebben Shahrukh en Salman een soort Monopoly gehad op de twee grootste feestdagen Diwali en Eid, en het ging beide acteurs altijd heel goed af in de boxoffice, maar deze trend werd in 2013 verbroken door Shahrukh toen zijn ‘Chennai Express’ een Eid release kreeg in plaats van zijn gewoonlijke Monopoly op Diwali.

 

Nou lijkt Salman SRK terug te willen pakken met een Diwali 2015 release voor zijn opkomende film ‘Prem Ratan Dhan Payo’. Wij vragen ons dan natuurlijk af of Shahrukh een hele andere datum zal kiezen voor één van zijn opkomende films ‘Fan’ of gaat hij de competitie aan met Salman Khan op Diwali?

 

Terwijl de gevecht om release datums nog even van zich zal laten spreken tot 2015, lijkt het geen probleem te veroorzaken in de tegenwoordige 2014. Shahrukh Khan’s ‘Happy New Year’ krijgt een Diwali release in Oktober, maar Salman Khan’s ‘Kick’ zal de bioscopen betreden in Juli.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen