Speeddating voor Hindoestanen


Je bent single en op zoek maar te druk. Dan is speeddating misschien een oplossing. Met Mulaquat Speeddating voor Hindoestanen leer je veel andere singles kennen die ook op zoek zijn. Mulaquat Speeddating voor Hindoestanen is leuk maar vooral ook veilig. De speeddate avonden worden gehouden in stijlvolle gelegenheden. Wat is Speeddating?

Wisselen maar !
Op een speeddate avond maak je met iedere deelnemer afzonderlijk kennis door samen aan een tafeltje te gaan zitten. In een gesprekje maak probeer je van alles en nog wat van elkaar aan de weet te komen. Vragen staan vrij, maar bedenk van te voren wat voor jou echt belangrijk is en wat niet. Na een korte tijd wissel je weer van tafel en persoon.

Klikt het wel of niet?
Na ieder gesprekje schrijf je op of je deze persoon nog wel eens zou willen ontmoeten. Dit doe je na ieder gesprekje wat je hebt gehad. Als de avond voorbij is lever je jouw papiertje in zodat de organisatie kan zien met wie jij nader zou willen kennismaken. Heeft die ander ook bij jouw naam een ‘ja’ ingevuld dan is er sprake van voldoende wederzijdse interesse. In dit geval ontvang je de volgende dag bericht. Hoe en wanneer je elkaar opnieuw wilt ontmoeten bepalen jullie zelf.

Hoe spannend is het?
ImageVoor iedereen die voor het eerst gaat speeddaten is het natuurlijk even onwennig en spannend. Realiseer je dat iedereen die daar binnenkomt hetzelfde gevoel heeft als jij. De ervaring leert dat als de eerste wisselrondjes achter de rug zijn er een ontspannen en relaxte sfeer ontstaat.

Wil je meer weten over speeddating of je aanmelden surf dan naar mulaquat.nl of Klik Hier

Reacties
 1. Reply
  Gast
  mei 9, 2007 om 1:03 pm
  Ja ik toch zeker wel...

  Heel weinig…ik denk dat je daar nog wel redelijk versteld van staat als je ziet wat een succes dit soort initiatieven zijn. Je partner ontmoeten in een kroeg is er niet bij in deze tijd.

  Grt, Chatish

 2. Reply
  Gast
  mei 17, 2007 om 7:49 pm

  :grin :eek :upset :cry 🙁

 3. Reply
  Gast
  mei 23, 2007 om 10:25 am
  na apen he?

  Ik word zo triest hierom. Waarom moeten wij hindostanen nu gekke en bekrompen dingen overnemen van blanke beschavingen, die normloos, decadent en vervallen zijn? Ik kan dit echt niet waarderen.

  Ons Hindoehuwelijk is van de hoogste kwaliteit en wij waarderen het niet meer. Zij wij zo laag gevallen of zijn wij nu gedegenereerd tot slaafjes en sloofjes in een Westerse achterlijke wereld?

  Ik begrijp hindostanen niet meer en zal afstand nemen van hun onderontwikkeldheid. Als jullie zieke blanke dingen willen vereren dan kan ik hier niets aan doen.

  Speeddating voor hindostanen is totaal nutteloos en in strijd met de hogere Hindu Dharm. Meisjes worden bij speeddating misbruikt en raken hun eerbaarheid kwijt.

  HIndoemeisjes moeten een verbod krijgen om deel te nemen aan speeddating, want zij zijn geen openbare sletjes.

  Dewanand
  Hindoe fundamentalist
  delft
  waldo@wanadoo.nl

 4. Reply
  Gast
  mei 24, 2007 om 7:12 pm
  Re: NMO

  Is hier die ene Dewanand aan het woord die van oordeel is dat Hindoevrouwen vanwege het formaat van de penis uitsluitend op zoek zouden gaan naar blanke mannen en Negers ?

  Is hier die ene man aan het woord die zich aangesloten heeft bij blanke recht-extremisten om Hindoes uit te roeien ?

  Is hier dezelfde man aan het woord die overal verspreidt dat Hindoes tot het laagste soort van de mensheid zouden behoren ?

 5. Reply
  Gast
  mei 29, 2007 om 10:59 am
  lage laffe hindostanen

  ja, ik ben het die dit schrijft. Hindostanen zijn laf, laag en dom. Onderling discrimineren hindostanen elkaar als ratten. Nu apen zij blanken na.

  bijna 60 procent van alle hindostaanse meisjes naait hele dag met groter geschapen negers en blanken. HIndostanen zijn een zielige verloren groep in Nederland en plegen massaal zelfmoord.

  En wat zeggen andere hindostanen hierover?
  Het is je karma om zelfmoord te plegen, je hebt hierom een slecht karma. Dit is een aapachtige denkwereld.

  Op naar een koelievrij Nederland.

  De gaskamers voor hindostanen zijn al lekker warm gestookt.

  Dewanand
  hindoe fundamentalist

 6. Reply
  een gast
  augustus 19, 2007 om 10:05 pm
  ...

  Je zegt hindoestaanse meisjes. Hoe zit het dan met hindoestaanse jongens? Mogen die er wel gewoon op losslaan??

 7. Reply
  Manush
  april 29, 2009 om 8:00 pm

  Dewanand oftewel Waldo, je praat alleen maar tegenstrijdig en nog eens tegenstrijdig en je praat als een racist.

  Onderscheid maken tussen mannen en vrouwen als het op rechten aankomt dat doet Dharma niet, dat doe jij. Een ieder is vrij om te bewegen en doen wat hij / zij wlt. Alleen zo ervaar je het leven. Mocht je het slecht doen, dan merk je het zelf wel d.m.v. karma. Mensen zoals jij, die regels naar voren halen, nergens op gebaseerd en mensen willen beperken in hun vrijheid, zijn ronduit walgelijk. Leef jij maar beperkt op grond van je eigen regeltjes, maar laat anderen leven volgens hun eigen regeltjes. Veel succes met je beperkte leven!

  Ciao

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen