Shahid en Priyanka zijn lovers!


Het is nu duidelijk dat Shahid Kapoor en Priyanka Chopra verliefd zijn op elkaar. Shahid en Priyanka zijn gestopt met verstoppertje spelen en hebben hun liefde officieel aangekondigd.

Op Kiran Morani’s 50ste verjaardag bleven Shahid en Priyanka de hele nacht bij elkaar. Shahid reed in de witte Mercedes van Priyanka terwijl de andere auto van Shahid hun volgde. Een gast op het feest zei “Priyanka kwam op het feest iets na middernacht samen met een vriend en Shahid kwam later zo rond 1 uur. Priyanka was de hele tijd daar en Shahid riep haar totdat ze samen waren. Ze hebben een beetje rond gelopen en met mensen gepraat en hebben daarna een rustig hoekje gezocht en gingen daar praten totdat ze naar huis gingen om 5 uur in de nacht. Toen het tijd werd om te gaan reden Priyanka’s vriend, Shahid en Priyanka naar huis met de witte Mercedes van Priyanka. De zilvere Mercedes van Shahid volgde hun. Terwijl Priyanka heel blij is om de wereld te laten weten dat ze verliefd is op Shahid, heeft hij er niet zoveel haast bij. Hij verstopte zijn gezicht toen journalisten foto’s probeerden te nemen“

De liefde tussen hen is aan het bloeien. De buren vermeldden dat Shahid en Priyanka vaak hand in hand gaan wandelen rond middernacht als het helemaal leeg is op straat.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen