SaReGaMaPa L’ilchamps 2007/2008 and the winner is …


Na maanden lang hard werken, strijden en prima prestaties geven, kan Anamika Choudhari nu ademhalen. Gisteren werd ze bekroont met de titel SaReGaMaPa L’ilchamps 2007/2008.

SaReGaMaPa L’il Champs 2007/2008 sloot gisteren hun tweede seizoen succesvol af, met een grote show. De winnaar van dit seizoen van SaReGaMaPa Internationale L’il Champ is niemand anders dan Anamika Chaudhari, deelnemer van Mariani Assam. Rohanpreet is first runner-up, en Tanmay werd derde.

De Grand Finale werd extra speciaal doordat er veel grote en schitterende sterren uit Bollywood en Bellyworld waren. Met legendarische figuren uit de muziek wereld als Anand Bakshi en Pinaaz Massani. Oud SaReGaMaPa contestanten: Debojit, Sumedha, Aishwarya, Mauli Dave en vele anderen waren ook aanwezig bij de finale. Muziekguru’s Sonu Nigam en Suresh Wadekarji droegen bij met een aantal spetterende optredens.

Het podium werd daarnaast levend met optredens van Smriti Irani, Rajshree Thakur en Divyanka Tripathy. Daarnaast Amir Hafeez ’s afwezigheid was erg opvallend. Aditya had ook een fantastische optreden gegeven. Zelfs de drie finalisten van L’il Champ 2006 waren er bij en met de nieuwe L’il Champs van SaReGaMaPa gaven ook zij een paar geweldige optredens.

ImageHet Bollywood koppel Ajay Devgan en Kajol waren de speciale VIP-gasten. Het echtpaar maakte bekend wie de winnaar van de Internationale stemming was. Rohanpreet won deze met maar liefst 1.104.153 stemmen. Bij de India zones stak Anamika er met kop en schouder boven.

Behalve een bedrag van 20 Lakh heeft de jonge Anamika, de award kreegt ze van Pradeep Guhae (CEO, Zee Entertainment Ltd.) ook een Hyundai auto.

Een groot applaus voor Anamika maar ook voor de runners-up, Rohanpreet en Tanmay Chaturvedi!

Chandenie

Reacties
 1. Reply
  rayshree reesma lachmon
  januari 10, 2009 om 10:59 pm

  ik hou van zingen en dansen en ik kijk bijna iederen dag naar saregamapa maar komen jullie weel eens naar nederland om te zingen ik wil heel graag jullie mij ook zo goed zang les willen geven ooke maar hoop elijk begrijpen jullie dit als het goed is maar denken jyullie dat ik een znger kan worden of een danseres als je het weet moet je het zeggen oke

  gr rayshree 😛 😛 😛 (k) (l) (l)

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen