Saif Ali Khan wilt iets vernieuwends


Er werd al gezegd dat de nieuwe, titelloze project van duo Abbas-Mustan één van de meest stijlvolle thrillers zou worden van het jaar, maar het lijkt erop dat de film al is verdoemd, nog voordat het de bioscoop schermen zal zien.

 

De ster van de film, Saif Ali Khan, die al eerder a zijn andere projecten op pauze had gezet om in deze Indiase remake van de klassieker ‘The Count of Monte Christo’ te spleen heeft zich nou terug getrokken van het project.

“De karakter die ik moest neer zetten leek te veel op mijn karakter in de film ‘Race’ en ik wil mezelf graag met meer diversiteit laten zien,” aldus Saif Ali Khan over de reden waarom hij toch besloot om zichzelf terug te trekken van het project, “Ik wil graag dat mijn publiek mij iedere keer in een nieuwe licht zien, in plaats mezelf te herhalen.”

Saif Ali Khan heeft wel laten weten dat hij erg enthousiast was over het project, maar dit had ook te maken met zijn eigen karakter en dat hij zich heel snel aangetrokken voelt naar dit soort rollen. Nadat hij er meer over heeft nagedacht heeft hij toch besloten dat hij liever iets nieuws wilde doen.

Terwijl het lot van de Indiase ‘The Count of Monte Christo’ op zich laat wachten, is deze klassieke boek van Alexander Dumas natuurlijk eerder verfilmd in Hollywood in 2002 met in de hoofdrollen Jim Caviezel en Guy Pearce.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen