Saif Ali Khan gaat vor eau naturelle


Saif Ali Khan is zich aan het klaarmaken om een gevaarlijke gangster te spelen in Tigmanshu Dhulia’s Bullet Rajaen de acteur heeft gekozen voor een meer natuurlijkere look. Volgens een insider werd Saif gevraagd voor een meer gebruind look en heeft de acteur ervoor gekozen om iedere dag buiten, onder de zon te zitten voor een kleurtje, in plaats van de gewoonlijke make-up en foundation.

“Saif is werkt erg hard om zich te verplaatsen in deze karakter. Tigmanshu wilde een zekere gebruinde look omdat hij een plattelandse ganster wilt neerzetten in zijn film. Toen we dit aan Saif vertelden heeft hij ervoor gekozen om iedere dag buiten zijn trailer te zitten voor een meer natuurlijkere tanned look, in plaats van foundation en make-up,” aldus een insider, “We zeiden dat dit niet nodig was, omdat het ook erg heet was buiten maar hij luisterde niet.”

 

Dit is niet de eerste keer dat Saif Ali Khan erg hard zijn best doet om in de huid te kruipen van zijn karakter. Hij deed dit eerder in 2006 voor zijn karakter Langda Tyagi in Omkara.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen