Ro­ti met Su­ri­naam­se ker­rie­saus


Ingrediënten

4 personen
200 g zoete aardappelen
2 el arachideolie
180 g fijngekruide roerbaktofu
400 g Mexicaanse roerbakmix
295 ml Surinaamse kerriesaus
1 pakje Surinaamse roti (250 g)

Bereiden
stap voor stap koken print
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelblokjes 8 min. Giet af.

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de tofu 2 min. Voeg de groenten toe en roerbak 3 min. Voeg de kerriesaus en aardappel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper.
Bereid ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel de kerrie-groentesaus erover.

Variatietip:
Lekker met fijngesneden bladselderij.

Reacties

      Schrijf een reactie


      Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

      Register New Account
      Wachtwoord opnieuw instellen