Release date Krrish 3


Er is nog niks vrijgegeven van Krrish 3 maar iedereen is zeer benieuwd naar de opkomende superhelden film van Rakesh Roshan met zoonlief Hrithik Roshan als superheld Krrish. Terwijl de film nog druk onder de productietafel ligt heeft producent Rakesh Roshan een releasedatum bekend gemaakt waar heel Bolly land even stil van was.

 


In tegenstelling tot meeste Bollywood films die vanaf een vrijdag in bioscopen te zien zijn, krijgt Krrish 3een zondag release, namelijk zondag 3 november 2013. Maar Rakesh Roshan is ook de man van vele‘firsts’ in Bollywood.

“Met Diwali op 3 November is het een gunstige datum, dus waarom niet meteen het beste maken van deze speciale dag en Krrish 3 releasen? Mijn distributeurs hebben mij op de hoogte gesteld dat er geen grote films worden released voor Diwali en heb ik in samenwerking met mijn zoon (Hrithik Roshan, red.) besloten op een zondags release.” aldus Rakesh Roshan.

De laatste film die Roshan Sr. regisseerde was Krrish in 2006, die meteen als grote kaskraker uit de boxoffice kwam. De industrie lijkt volle vertrouwen te hebben in de opvolger van Roshans Krrish, maar de regisseur/producent glimlacht als er hem wordt gevraagd of hij ook zo zeker is van zijn zaak, “Absoluut niet. Als de film goed is zal het een succes worden. Ik geloof niet in vooruit lopen op resultaten.”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen