Ranbir Kapoor is op zoek


Ranbir Kapoor is op dit moment de meest gewilde acteur in Bolly land, maar het is niet alleen de werk van Kapoor die alle aandacht trekt. Ook de privé leven van de acteur is de talk in town. Zo wordt Kapoor gelinkt aan bijna al zijn tegenspeelsters, maar hij zegt zelf dat dit allemaal roddels zijn en dat hij eigenlijk heel graag zou willen trouwen als hij miss right heeft gevonden.

Ranbir Kapoor heeft een veel besproken relatie achter de rug met Deepika Padukone en zo werd hij ook samen gezien met Nargis Fakhri en Katrina Kaif maar de acteur laat in een interview met radiostation Oye 104.8 FM weten dat hij op een dag ‘true love’ zal vinden; “Ik zal altijd geloven in echte liefde. Ik hoop dat ik snel degene zal vinden met wie ik de rest van mijn leven zal delen.”

Romanticus Ranbir Kapoor is op dit moment druk bezig met de promoties van zijn laatste film Barfi waar hij werd gekoppeld met Priyanka Chopra. Tijdens één van de persconferenties pakte Kapoor een pen en schreef ‘Mumma’s big boy’ op zijn arm als een grap op Priyanka’s tatoeage ‘Daddy’s lil girl’

Hij maakte ook grap over verliefde stelletjes die de naam van hun partner laten tatoeëren; “Ik word zo vaak gekoppeld met verschillende meisjes, ik kan net zo goed een pen pakken en iedere keer een nieuwe naam op mijn arm schrijven dan dat ik een permanente tatoeage neem.”

Aldus Ranbir Kapoor die even was vergeten dat zijn ex vlam Deepika Padukone de initialen RK liet tatoeëren op haar nek toen ze nog verliefd waren.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen