Priyanka Chopra’s vader wordt aangevallen


Het lijkt erop dat je niet per sé een celeb hoeft te zijn om aangevallen te worden door schrijvers (of gewoon andere celebs) dat je de vader bent van een bekende Bollywood actrice is ook genoeg.

De vader van Priyanka Chopra is de nieuwste slachtoffer van Tasleema Nasreen, een controversiële schrijfster die ook volop gebruik maakt van haar Twitter account om haar mening te uiten. Priyanka’s vader hand onlangs gezegd dat hij erg trots is op zijn dochter, met de uitspraak ‘Priyanka is net een zoon voor mij’ en mevrouw Nasreen was niet erg gelukkig met deze uitspraak; ‘Priyanka’s vader heeft gezegd, Priyanka is net een zoon voor mij’ aldus Tasleema Nasreen op haar Twitter account ‘Wat is die man toch een idioot! De haat voor dochters bestaat nog steeds. Ik wacht nog steeds op de dag dat vaders trots zijn op hun zoons en zeggen dat hun zoon net een dochter is voor hun.

We weten niet of Priyanka deze laatste berichten heeft gehoord en wat haar reactie zal zijn, maar Tasleema Nasreen eindigde haar Tweet met de quote van feminist Gloria Steinem; ‘We voeden onze dochters op als onze zoons, maar weinig hebben de lef om hun zoon op te voeden als hun dochter.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen