Priyanka Chopra niet blij met film over haar leven


Aseem Merchant, die volgens zijn eigen zeggen,een relatie heft gehad met Bolly beauty Priyanka Chopra tijdens haar modellencarrière wilt een autobiografisch film regisseren over Chopra en hier is de actrice helemaal niet blij mee.

Er wordt gezegd dat de film niet alleen maar over haar modellencarrière zal gaan, maar ook over haar veel besproken ruzie met haar oude manager Prakash Jaju.

“Ik ben momenteel bezig met een biopic over Mary Kom’s leven. We hebben samen gezeten en gepraat en ze heeft me precies uitgelegd hoe ze zich voelde in iedere gebeurtenis die in deze film wordt verteld. Ik zou het een enorme compliment vinden als iemand mijn leven zou willen verfilmen,” aldus Priyanka Chopra die tijdens de lancering van haar nieuwe single ‘I can’t make you love me’ kort met de pers heeft gesproken over Merchant’s plannen, “maar ik ben absoluut niet gelukkig met deze aanpak, omdat ik als vrouw weet wat ik allemaal heb meegemaakt tijdens die periode van mijn leven en mijn familie zal hier ook onder lijden.”


Chopra’s oude manager beweerde dat de actrice hem een groot som geld schuldig was. Chopra’s vader, Col. Ashok Chopra had destijds aangifte gedaan bij de politie en beschuldigde hem van leugens en dreiging van zijn familie. Jaju werd naar aanleiding hiervan gearresteerd in 2008 en heeft twee maanden in de cel doorgebracht.

 

Nadat Priyanka Chopra als Miss World 2000 de kroon in wacht heeft gesleept was ze te zien in films zoals, ‘The Hero: Love Story of a Spy’ en ‘Andaaz’. In haar carrière van meer dan tien jaarheeft ze verschillende prijzen gewonnen voor haar acteren, waaronder een National Award voor haar performance in de film ‘Fashion’ die het verhaal vertelde van de modewereld en het leven van modellen.


“Waar ik echt kwaad van wordt is dat de mensen die deze film willen maken, een deel van mijn leven zullen verheerlijken, waar ik juist heel veel pijn heb geleden als jong meisje. Ik vind dit echt storend en ben erg teleurgesteld in de mensen die dit willen doen.”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen