Preview: Masti


Producent: Inder Kumar
Regisseur: Inder Kumar
Muziek: Anand Raaj Anand
Teksten: Sameer

Masti is een verhaal over hoe jonge mensen vaak over het huwelijk denken voordat ze zelf getrouwd zijn. Meet (Ritesh Deshmukh), Amar (Aftab Shivdasani) en Prem (Vivek Oberoi) zijn drie jonge mannen die denken dat het huwelijk een geweldige ervaring is tot op het moment dat ze echt getrouwd zijn. Nu zitten ze alledrie vast in een relatie, waarin ze allen onder de duim van hun vrouw worden gehouden en dus een ontzettend saai leven hebben gekregen.

Na een aantal jaar zien deze drie heren elkaar weer en het huwelijk komt ter sprake. Zij delen hun ervaringen en komen erachter dat er geen masti meer in hun leven is. Zij besluiten om voor een maand een fantastisch leven te gaan leiden zonder dat hun levenspartners erachter komen. Met hun motto lang leve de lol gaan ze op stap, maar het blijft echter niet alleen bij lol. In deze maand komen ze ook de topcrimineel Sikander tegen( Ajay Devgan). In plaats van de lol die zij hadden verwacht belanden de drie in meer problemen dan ooit. Hoe moeten zij zich hier ooit uit gaan redden?
Verstrikt in al die problemen komt er nog een probleem bij. Hoe lossen ze dit allemaal op zonder dat hun vrouwen erachter komen?

De regisseur Inder Kumar komt weer terug met een komedie na de film Ishq. Na pogingen om andere genres uit te proberen in films als Aashiq en Rishtey, keert hij terug naar zijn specialiteit. Inder Kumar houdt van multi-starrers en zo zien we ook in deze film een aantal sterren voorbij komen. We hebben Ajay Devgan en Aftab Shivadasani die het genre komedie al verschillende keren hebben uitgeprobeerd en daarin succesvol bleken te zijn. Naast deze twee zien we Vivek Oberoi en Ritesh Deshmukh die zich voor het eerst wagen aan dit genre. In de vrouwelijke hoofdrollen zien we Tara Sharma, Amrita Rao, Genelia D’Souza en Lara Dutta. Het wordt een film vol stars en Masti.

Release datum 9 april 2004

Charla Manohar

2 Reacties
 1. Reply
  Gast
  april 1, 2006 om 9:41 pm
  vette film

  :grin coole film vooral de liedje die over masti gaat

 2. Reply
  Gast
  september 5, 2006 om 5:25 pm

  8)

 3. Reply
  Gast
  mei 28, 2007 om 1:45 am
  Hier gaat Masti helemaal niet over

  Waardeloos artikel. GA eerst die film kijken voordat je een heel ander verhaal neerzet

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen