Preview: Ishq Hai Tumse


Dit is een verhaal over twee vrienden, de ene hindoe de ander moslim. Hun vriendschap is een uniek voorbeeld van religieuze tolerantie en nationale integriteit. Hun familie gaat close met elkaar om, waardoor het een grote gelukkige familie lijkt zonder zich zorgen te maken over de religieuze verschillen.

Op een dag ontmoeten de familieleden elkaar op een trouwceremonie. De jongste zoon van de hindoevriend (Dino Morea) wordt verliefd op de jongste dochter van de moslimvriend (Bipasha Basu). Het is bijna liefde op het eerste gezicht. Dagen gaan voorbij zonder dat ze hun ware gevoelens laten blijken. Wanneer Dino naar huis moet gaan besluit hij om zijn gevoelens aan Bipasha bekend te maken. Zijn vader wordt echter ernstig ziek. Deze gebeurtenis zorgt ervoor dat de familiebanden nauwer raken omdat de vader van Bipasha een nier afstaat aan de vader van Dino om hem zodoende te kunnen redden.

Dino realiseert nu dat de vriendschap tussen de twee vrienden te groot is en is bang zijn gevoelens te uiten aan Bipasha. Het zou tot een breuk in de vriendschap tussen de twee vrienden kunnen leiden. Hij besluit dus om niets te zeggen en te uiten.

De stille geliefden ontmoeten elkaar nog eens, maar de tijd is op als Bipasha moet gaan trouwen. Zal de hindoejongen zijn liefde kenbaar kunnen maken aan het moslim meisje? Zullen hun ouders hun liefde accepteren en zullen ze trouwen? Hier komt de climax pas echt op gang.

Reacties
 1. Reply
  Gast
  mei 4, 2006 om 8:40 pm
  Ishq hai tumse

  het is echt een lovely movie.
  het is echt zielig voor bipasha basu hoe ze door die jongen reageert werd.
  maar het was echt een leuke film(MOVIE)

 2. Reply
  Gast
  juni 12, 2006 om 11:37 am
  ishq hai tumse

  de liedje oh sonia ho vind ik het allermooiste liedje

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen