Preview: Bachke rehna re baba


Mallika Sherawat is na .´Murder.´ weer bezig met een Hollywoodremake. Dit keer met Bollywooddiva Rekha. De film is getiteld .´ Bachke rehna re baba.´ (BRRB) , is een remake van de film ‘Heartbreakers’ met Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt, Ray Liotta and Jason Lee.

BRRB is geregisseerd door Govind Menon, die ook verantwoordelijk was voor de regie van de matige film `Khwahish´. Ook in deze film had Mallika een rol. Ze was ook te zien in ‘Kis Kis Ki Kismat’, die uiteindelijk een gigantische flop werd. Producent Rahul Sugandh, die eerder de komedie, ´Khoobsurat´ met Sanjay Dutt en Urmila Matondkar, maakt zijn comeback en waagt zich samen met Vijay Galani aan de productie van deze komedie. Dev Kohli houdt zich bezig met de tekst en Anu Malik die nog recent de Filmfare award won voor de `Beste muziekcomponist´van 2004 voor zijn muzikale bijdrage in de filmhit ´Main hoon na´, houdt zich uiteraard bezig met de muziek. De releasedatum staat voorlopig op 6 mei aanstaande.

De voorspelling van de komedie BRRB ziet er rooskleuriger uit. Het wordt al door sommige filmkenners de leukste komedie van het jaar genoemd.
Verder spelen in deze film Paresh Rawal en Karan Khanna maakt zijn debuut. Karan is een neefje van de acteur Vinod Khanna.

Bachke rehna re babaDe film laat de mooie stranden zien van Mauritius met Mallika, hoe kan het ook anders, in sexy kledij. Padmini (Rekha) en Rukmini (Mallika) spelen zusters in deze film. De dames verleiden en bedriegen de mannen die voor hun als een blok vallen. Padmini is een glamoureuze vrouw die mannen in haar greep houdt door haar betoverende charmes. Mallika speelt haar zus en partner in deze criminele activiteiten en assisteert haar bij deze activiteiten. Ze hebben het verleiden en bedriegen tot hun beroep gemaakt. Padmini lokt hun naar de ´verleiding´ en Rukmini leidt de mannen naar het altaar. En dan breekt de hel los voor de man, dat eindigt uiteindelijk in een scheidingsakkoord. Voor de dames betekent dat alimentatie en hun doel is voor even bereikt. Zo gaat dat tot het volgende slachtoffer zich ´aanmeld´. Hoe zij gaan of hoe ver men de dames laat gaan, dat is de grote vraag.

Govind Menon kreeg het voor mekaar om in ´Khwahish´opeenvolgend 17 kusscenes in de film op te nemen. Dit was simpelweg een lokkertje. Om op deze manier de filmbezoekers uiteindelijk naar deze film te lokken. Ook in BRRB zullen de kusscenes aanwezig zijn, in ieder geval meer dan 17…;.

Het schijnt een trend te worden, zingen in de film. En daarmee bedoel ik dus de acteurs en actrices. In BRRB leent Rekha haar stem aan een item song met haar sensuele en ietwat schorre stem. Rekha heeft eerder haar stem geleend aan liedjes in films zoals in ´Agar Tum Na Hote´ en ´Khoobsurat´ met de hartverwarmende composities van wijlen R.D. Burman. Nu kunnen haar fans haar stem horen in BRRB.

Mooie locaties op Mauritius, verleidelijk, grappig en ook gevaarlijk. Een advies voor al de mannen die op zoek zijn naar een vrouw…

Gieta

Reacties
 1. Reply
  Gast
  mei 11, 2005 om 10:33 pm

  :grin

 2. Reply
  ranifan
  mei 16, 2005 om 12:01 pm
  cool

  lijk me leuk film maar ik lees het verhaal nooit is typ allen :grin

 3. Reply
  Gast
  mei 16, 2005 om 2:58 pm
  shandy

  lijk me een leuke film.. :p

 4. Reply
  Gast
  mei 16, 2005 om 3:00 pm
  anna

  ik heb de amerikaanse gezien en die was leuk.. ik denk dat deze ook wel leuk wordt.

 5. Reply
  Gast
  mei 17, 2005 om 2:55 pm

  :roll

 6. Reply
  Gast
  mei 17, 2005 om 3:48 pm
  Hot

  Lekkere meid, die Malika Sherawat. Met de hot voice van Somwya Rao in de titlesong is het helemaal hot

 7. Reply
  Gast
  juni 9, 2005 om 12:25 pm
  Rekha,stunning!

  Film ziet er goed uit en zal vast leuk worden, Rekha & Mallika zullen het publiek zeker entertainen!

 8. Reply
  Gast
  augustus 18, 2006 om 8:22 pm
  x sapn

  EGT WAARDELOSE FILM

  SLAAT NERGENS OP.!

  DO EDAN WAT BETER ALS JE REKHA WEER OP SCHERM LAAT ZIEN.!

  :upset 😉

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen