Oproep aan Jongeren


Ben jij een Surinaamse of Nederlandse Hindoe jongen of meid? En heb jij een mening over het Hindoeà¯sme? Dan ben ik op zoek naar jou!

Waarvoor? Voor mijn studie culturele antropologie schrijf ik een verslag over hindoeà¯sme in Nederland en over Surinaamse Hindoe jongeren. Ik wil weten wat jullie als jongeren van het hindoeà¯sme vinden, hoe jullie het beleven. Of misschien trekt het hindoeà¯sme je totaal niet aan. Daarnaast wil ik graag weten hoe jullie tegen de Nederlandse samenleving aankijken. Misschien zijn er bepaalde dingen die je wel of niet aantrekken binnen het hindoeà¯sme of binnen de Nederlandse samenleving. Of vind je allebei niks of juist weer helemaal te gek. Kortom:. 

Ik heb veel vragen en die kan ik zonder jullie niet beantwoorden.

Waarom schrijf ik dit verslag? Omdat ik me in mijn studie wil specialiseren in hindoeà¯sme en echt alles over het hindoeà¯sme wil weten. Omdat ik benieuwd ben naar het hindoeà¯sme in Nederland. Ik wil graag weten wat jongeren van het hindoeà¯sme vinden omdat jongeren de toekomst hebben. Als laatste wil ik met het verslag de nieuwsgierigheid van autochtonen Nederlanders wekken voor het hindoeà¯sme in Nederland. Ik vind het belangrijk in onze multiculturele samenleving dat we begrip voor elkaar krijgen en ik hoop daar een bijdrage aan te leveren. 

Wil je meewerken? Laat het weten.

Anoniem blijven of weinig tijd? Mail me, dan praten we via de chat of e-mail.

Maakt het niet uit? Ook dan kun je me mailen. Ik hoop dat er ook mensen zijn die ik mag interviewen. Geef dat dan even aan, dan kunnen we een keer afspreken en elkaar ontmoeten.

Vragen? Dan kun je me altijd mailen of bellen en sta ik je graag te woord. 

Twijfelachtig? Mail me of bel me, dan leg ik nog duidelijker uit wat ik wil doen en waarom. 

Heb jij een mening, Bel of mail me!!

Imke Beenders
Imkebeenders@hotmail.com
073-6419853 of 06-12160849

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen