Ondertussen in de F1 | Vettel met geniale anekdote over dronken avond in India


Tussen al het belangrijke nieuws kun tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek ‘Ondertussen in …’ op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Vettel met geniale anekdote over dronken avond in India

Sebastian Vettel onthulde afgelopen weekend een grappig verhaal over zijn trip naar India met de Formule 1. Zag hij écht een olifant op de weg, of was de Duitser stomdronken? 

Ocon moest Ricciardo voorbij laten van Renault

Esteban Ocon moest tijdens de Grand Prix van Italië Renault-teamgenoot Daniel Ricciardo voorbij laten van zijn team. Ricciardo had een sneller tempo en Renault wilde dan ook graag dat Ocon aan de kant ging. ‘We moeten Daniel voorbij laten’, klonk het via de radio. De Fransman wilde echter eerst nog proberen Vettel in te halen, maar ging verder niet discussie met zijn team.

Verstappen apetrots na pijlsnelle pitstop in Sochi

Max Verstappen werd in Rusland in 1.86s weer op de baan gezet na een enorm snelle pitstop van zijn team. De Nederlander gebruikt Instagram om een klein bedankje te leveren aan de heren die die topprestatie mogelijk gemaakt hebben.

Webber en Coulthard breken in bij de Red Bull-fabriek

David Coulthard en Mark Webber hadden voorafgaand aan de Grand Prix van Rusland de voorbeschouwing moeten doen in een opnamestudio in Milton Keynes. Omdat de heren zich in de Red Bull-fabriek meer dan thuis voelen, besluiten ze de kijkers een kleine rondleiding te geven.

Mercedes gooit roet in het eten voor Netflix

Afgelopen weekend tijdens de Grand Prix van Rusland was Netflix op bezoek bij Mercedes. Lewis Hamilton kreeg de kans om zich naast Michael Schumacher te zetten met 91 overwinningen, maar in plaats daarvan werd de Brit derde. Een grote teleurstelling voor Netflix, maar het Duitse team kan er inmiddels wel om lachen. (Foto: Renault Sport Media)Lees verder op:
https://www.f1maximaal.nl/formule-1/313348/ondertussen-in-de-f1-vettel-met-geniale-anekdote-over-dronken-avond-in-india

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen