Nog een Kapoor voor Bollywood


Als je dacht dat er niet nog meer Kapoors bij konden komen in Bolly land, had je het helemaal mis. Kareena en Karisma Kapoor’s 21-jarige neef Armaan Jain (zoon van Kareena en Karisma’s tante) maakt zich helemaal klaar voor zijn Bollywood debuut in een productie van Saif Ali Khan, die ook meteen een debuut zal zijn voor Imtiaz Ali’s broer Arif, die de romantische film zal regisseren.

 

 


Zo vertelt een bron; “Arif maakt zijn eerste film voor de productiehuis van Saif Ali Khan en Dinesh Vijan,  Illuminati Films. Details over de film worden nog geheim gehouden maar wel is er al bekend gemaakt dat Kareena’s neef Armaain Jain de hoofdrol zal vertolken in de film.”

Dit zal de regie debuut zijn voor Imtiaz Ali’s broer, maar Arif is natuurlijk geen onbekende in Bolly land. Hij is begonnen als schrijver en heeft de dialoog voor Ahista Ahista uit 2006 geschreven.

Er is nog niks bekend over de leading lady die tegenover Armaan Jain mag spelen, maar er wordt gespeculeerd over een ‘fresh face’.

“Het wordt een lieve, romantische film,” aldus de bron, “Arif is erg gehecht aan het verhaal en de dialoog. Hij bespreekt het wel met zijn broer maar het is helemaal Arif’s baby. Imtiaz is erg trots op zijn broertje.”

Ook Armaan Jain is geen onbekende in Bolly land. Behalve dat hij natuurlijk een Kapoor is, is de jonge debutant al drie jaar onder de begeleiding van niemand minder dan Karan Johar als assistent voor verschillende Dharma Productions projecten, en ook was Armaan assistent regisseur bij Shakun Batra’sEk Main Aur Ekk Tu.

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen