Nieuwe lid familie Khan


Rohit Shetty en Shahrukh Khan hadden afgelopen woensdag alle pers bij elkaar in één kamer gepropt voor de lancering van de soundtrack van hun opkomende bioscoop hit (tenminste, dat is wat ze hopen) Chennai Express, maar de pers was helemaal niet geïnteresseerd in de film maar in SRK’s familie uitbereiding.

Voor iedereen die het nog niet heeft meegekregen, de familie Khan heeft er een nieuwe lid bij die afgelopen Mei is geboren en de reden voor al deze geheimzinnigheid is, volgens vele berichten die op internet verschenen afgelopen weken, dat Shahrukh en Gauri Khan namelijk hebben gekozen om de seks van de baby van te voren vast te stellen via een surrogaat zwangerschap, wat illegaal is in India.


Natuurlijk wilde iedereen het hebben over de nieuwste lid van huize Khan, de illegale surrogaatschap en de gevolgen hiervan maar de acteur wilde het daar niet over hebben, “Dit is niet de tijd om dit te bespreken… We stappen in de trein baby en hebben het niet over mijn baby!” aldus Shahrukh Khan’s antwoord op alle vragen, “Er is een mix van verdriet en vreugde over deze nieuws. Er moet een eind komen aan deze verdriet, ik zal er later over praten. Ik vraag wel dat de mensen die deze onderzoeken doen, hun onderzoek goed te doen.”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen