Nebahat Albayrak in Boter, Kaas en Eieren


Nebahat Albayrak (nummer twee van de PvdA) gaat zaterdag 4 november in discussie met BKE-panellid Ellin Robles (columnist) over de vraag of de PvdA nog steeds de partij is van de allochtonen en of hun linkse ideaal aan het verwateren is.

Nebahat Albayrak: ‘Als de PvdA de verkiezingen wint, dan gaat de PvdA in zee met die mensen, met wie de PvdA hun partijprogramma het beste kan uitvoeren’. Waarom spreekt de PvdA zich niet duidelijk uit met wie zij een kabinet willen vormen? Ellin Robles zet kritische kanttekeningen bij de positie van de PvdA en noemt de PvdA vlees noch vis. Verslaggever Jermain Lo gaat in Leiden de straat op met de stelling: Heeft Wouter Bos zijn sporen verdiend in de politiek en komt hij in aanmerking voor een straatnaam? Ellin Robles: ‘Wouter Bos heeft nog niets gedaan om een straat te verdienen, niet eens een steeg of een schuurdeur. Die jongen is een kleuter, hij moet nog zoveel leren’.

Zeven weken lang neemt een kopstuk van een politieke partij plaats in het Boter, Kaas en Eierenpanel. Onder leiding van Guilly Koster gaan zij de discussie aan over onderwerpen, die in het teken staan van de nieuwe Nederlandse samenleving en de aanstaande verkiezingen. Op 11 november Piet Hein Donner (CDA) en Sadik Harchaoui (Directeur FORUM).

Boter, Kaas en Eieren is een programma van Multiculturele Televisie Nederland (Mtnl) in samenwerking met de RVU. Met BKE houdt Mtnl maatschappelijke ontwikkelingen tegen het licht vanuit een gekleurd perspectief. Boter, Kaas en Eieren is iedere zaterdagmiddag te zien om 15.30 uur op Nederland 2.

BKE is ook te zien op www.boterkaaseneieren.tv of
www.uitzendinggemist.nl.

Reacties

Schrijf een reactie


Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

Login/Register access is temporary disabled