Mohabbat


Love&SexMohabbat hai Dostie, Dostie hai Mohabbat????? Mensen, hoe hoog zal de tol zijn voor liefde? Wat heb je er allemaal voor over? Wat doen mensen nou niet om iemand lief te hebben? Dit is een waar gebeurd verhaal over Sohanna, Suraj, en Carla. Om privacy redenen zijn de details weggelaten en zijn de namen vervangen. Ook is het verhaal in de ik-vorm van Sohanna geschreven.

“Onzeker zit ik hier op mijn bed samen met mijn vriend Suraj, als ik naar hem kijk dan zit ik soms te twijfelen. Mijn zekerheid is helemaal verwaterd, ik weet niet meer zo goed wat ik moet doen, mijn leven is helemaal veranderd. En allemaal door haar (Carla), waarom moest zij tussen ons in komen?

Ik zie haar gemene lach nog in mijn gedachten, ze keek me aan alsof ze me iets zou willen vertellen. De hele tijd lachte ze naar mij. Tja wat moest ik doen? Suraj en Carla waren goede vrienden. Ik kon niet tussen hun vriendschap in gaan staan, dat recht had ik niet als vriendin van Suraj. Maar ik had het hem altijd al gezegd, ik had hem ook meerdere malen voor haar gewaarschuwd, maar Suraj stelde me altijd gerust en zei: “Jij bent de enige voor mij en ik zie niets in Carla, we zijn alleen maar vrienden.” Tja, alleen vrienden niets bijzonders tot dat die ene dag aanbrak waardoor mijn hele wereld instortte.

Ze keek mij aan en zei met een grijns op haar gezicht: “Zeg, Sohanna wist jij dat Suraj en ik iets met elkaar hebben?.” Eerst dacht ik er even niet bij na maar rustig drong het tot me door. Ik vroeg aan Carla: “Hoe bedoel je dat jullie iets met elkaar hebben?.” Ze antwoordde terug: “Ja je weet toch wel een relatie.” Ik geloofde het eerst niet, want het klopte gewoon niet. Ik liep op Suraj af en vroeg het aan hem. Hij bleef heel kalm en keek me een beetje raar aan alsof hij van niets wist. Vervolgens keek ik hem in zijn ogen aan en zag iets bekends aan hem. Hij sprak altijd de waarheid en zijn ogen spraken zeker wel de waarheid maar toch zat er binnen iets in mij te knagen. Ik kon hem gewoon niet geloven.

We hebben dagen, zelfs weken ruzie gehad. Iedere keer als we afgekoeld waren, begon het allemaal weer. Al mijn vertrouwen in hem was in een flits weg en ik wist het allemaal even niet meer. Want aan de ene kant kon ik Carla wel geloven, want ze waren best wel goeie vrienden. En aan de andere kant kon ik ook Suraj wel geloven, want hij gaf mij redenen genoeg dat hij niet vreemd zou willen gaan.

Achteraf bleek Suraj vals beschuldigd te zijn, want Carla vond Suraj leuk en ze had er echt alles voor over om Suraj bij mij weg te halen. Waarom bestaan er zulke zielige mensen die zomaar het geluk van andere willen verpesten zodat zij er beter van worden?

Dit incident heeft veel in mijn relatie met mijn vriend losgemaakt, ik vertrouw hem soms niet eens meer. Wanneer we soms ruzie hebben word ik nog bozer, omdat al die emoties weer omhoog komen. Maar wie er ook eigenlijk het meest onder geleden had was Suraj, omdat hij als het ware onschuldig was en zomaar beschuldigd werd en schuldig werd bevonden, zonder in eerste instantie zijn onschuld te kunnen bewijzen. Hij probeert van alles om mijn vertrouwen terug te winnen, maar daar zal hij echt jaren om moeten vechten.”

Sommige mensen zijn echt wanhopig. Heb respect voor gelukkige liefdes en kom niet zomaar tussen relaties in. Liefde staat voor alle deuren open. Maar als er op die deur ‘bezet’ staat dan moet je het niet forceren.

J.C.

Reacties
 1. Reply
  Gast
  mei 5, 2006 om 8:38 pm
  sheetal

  tja je hebt van die achterlijke mensen 🙂

 2. Reply
  Gast
  juni 20, 2006 om 7:15 pm
  Wees zeker van je zaak

  Wees wat zekerder van je zelf. Als twee mensen zeker zijn van hun relatie is er niets, maar dan ook niets wat daar tussen kan komen. Het is heel vervelend dat je zoiets hebt meegemaakt. Maar ik vind het nogal “krom” dat jij door dit voorval een wig hebt laten drijven tussen jou en je vriend. In zekere zin heeft je rivale dus “gewonnen”. Als jullie zo door blijven ruzien maakt je vriend er misschien nog een eind aan. En misschien belandt hij dan nog echt in haar armen! Ik raad je daarom aan om goed te bedenken of jouw wantrouwen jegens jouw vriend dit waard is. Hij heeft immers niets gedaan???

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen