Mijn mislukte Valentijnsdag


Mijn slechtste Valentijnsdag was vorig jaar. Het was mijn eigen dikke schuld, ik heb er veel spijt van en mijn man zal het ook nooit vergeten. Mijn man die toen nog mijn vriend was had een romantisch diner gepland in een Chinees restaurant in Rotterdam. Hij wilde mij daar ten huwelijk vragen. Hij had mijn favoriete taart besteld met daarop een geschreven tekst van slagroom: “Rahana wil jij met mij trouwen?”. Het personeel en mijn man konden niet wachten. Enfin, op het einde van het diner bracht het personeel de taart naar onze tafel. Mijn man ging op zijn knieën en toverde een ring tevoorschijn. In plaats van gelukkig te zijn, was ik ontzettend boos geworden. Hij had niet de ring gehaald die ik verwachtte. De ring was wel mooi maar ik bleef met mijn gedachte bij de perfecte ring die overigens niet bestaat.

Mijn man werd ontzettend boos en terecht want ik had onze Valentijnsdag verpest en hem vernederd in het restaurant tegenover het personeel. Ik zal altijd spijt hebben dat ik die dag verpest heb. Ik kan helaas niet terug in de tijd gaan om die dag over te doen. Gelukkig hebben wij er samen over gepraat en heb ik het goed gemaakt met hem. Ik ben nu zijn vrouw en ben er blij om.

Happy Valentine!

Rahana

Reacties
 1. Reply
  Gast
  februari 18, 2006 om 4:12 pm

  Gelukkig is het goed gekomen tussen jullie. Maar vind je dan niet dat je te materialistisch bent en teveel waarde hecht aan dingen die onbelangrijk zijn, in dit geval een ring. Je man zal hoe dan ook zijn best hebben gedaan een ring uit te zoeken en het zal hem vast wat geld hebben gekost.

  Gelukkig is het goed afgelopen maar misschien ben je in andere opzichten ook zo materialistisch…
  Ik zou daaraan werken.

 2. Reply
  Gast
  juli 31, 2006 om 4:16 pm

  Saang, hoe materialistisch kan je zijn?? Als iemand die zo speciaal voor je si je ten huwelijk vraagt en ook nog eens met een mooie taart dan zou het mij niet uitmaken of hij met een elastiekje zou aankomen.

  Ik vind het moedig dat je het schrijft en je hebt er ook spijt van maar ik vind het echt erg voor je man. Ik weet echt niet wat ik gedaan zou hebben en of ik nog met diegen getrouwd zou zijn hoor, ff eerlijk..

  En het is nooit te laat om te laten zien dat het je spijt. waarom organiseer je je niet zelf zoiets groots voor hem. Je koopt een mooie ketting voor hem, en je verklaart de liefde aan hem voor iedereen.

  Je weet niet hoe lang je nog leeft en of je nog de kans krijgt om dit te doen. Dus laat je man zien hoeveel je om hem geeft nu het nog kan

 3. Reply
  Carlos Severino Tromp
  januari 1, 2009 om 11:34 pm

  Er is geen grotere liefde dan je leven te geven voor je vrienden. 14 Jullie zijn mijn vrienden wanneer je doet wat ik zeg. 15 Ik noem jullie geen slaven meer, want een slaaf weet niet wat zijn meester doet; vrienden noem ik jullie, omdat ik alles wat ik van de Vader heb gehoord, aan jullie bekendgemaakt heb. 16 Jullie hebben niet mij uitgekozen, maar ik jullie, en ik heb jullie opgedragen om op weg te gaan en vrucht te dragen, blijvende vrucht. Wat je de Vader in mijn naam vraagt, zal hij je geven. 17 Dit draag ik jullie op: heb elkaar lief. Johannes 15-13
  17

  Schrijf een reactie


  Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

  Register New Account
  Wachtwoord opnieuw instellen