“Mijn kinderen mogen alles kijken wat ze willen.”


Heel veel ouders zijn misschien erg strikt wanneer het komt op wat hun kinderen kijken, maar Bolly land superstar Shahrukh Khan is precies de tegenovergestelde. Zo zegt de acteur dat zijn kinderen al zijn films mogen kijken en dat ze hun ogen voor niks hoeven te sluiten.

“Mijn kinderen mogen alles kijken wat ze willen, maar dit betekent niet dat alle ouders mijn voorbeeld moeten volgen,” aldus SRK over de vrijheid in hun huishouden, “Ik maak films en soms doe ik wel eens dingen in mijn films die misschien niet voor kinderen bedoeld zijn, maar juist daarom heb ik ervoor gekozen om mijn kinderen niks te verbieden wanneer het komt aan films bekijken. Ze hoeven hun ogen voor niks te sluiten.”

Zo vertelt de acteur dat zijn dochter Suhana zijn laatste hit Chennai Express heeft gezien en dat ze hem erg leuk vond, maar zijn zoon Aryan heeft te druk met computerspelletjes.

Cinema is vaak bekritiseerd voor het uitdragen van slechte dingen en het beïnvloeden van de beïnvloedbare geesten van kinderen, maar Shahrukh Khan is het hier niet mee eens, “De toegang tot alle informatie, goed of slecht, is tegenwoordig voorbij cinema. Als uw kinderen slechte gewoontes krijgen is dit niet de schuld van films en TV. Cinema is een goede plek waar u van kunt profiteren. Ik geloof niet dat films een slechte impact zullen hebben op uw kinderen.”

De ster van hits als “Darr”, “Baazigar”, “Kuch Kuch Hota Hai ‘,’ Chak De! India ” en ” Don “, vindt dat de cultuur van het maken van film voor kinderen moeten worden aangemoedigd in het land, “Ik vind dat er veel meer kinderfilms moeten worden gemaakt in India. Er is een groot en goede markt en er is genoeg om van films te leren op een leuke manier.”

Reacties

   Schrijf een reactie


   Let op. Het e-mailadres is niet verplicht maar hou er rekening mee dat deze wel gepubliceerd.

   Register New Account
   Wachtwoord opnieuw instellen